9 Alternatif Microsoft OneDrive Paling Apik

PCLOUD URIP Urip
pCloud minangka layanan panyimpenan maya pisanan sing nawakake rencana seumur hidup
** Drive pCloud 500GB, mundur akun, sinkronisasi otomatis, versi file, pamulihan data, aplikasi seluler, enkripsi AES 256-bit + akeh liyane
Rencana Seumur Hidup Premium saka $ 175 (pembayaran siji kali)