Cloud Storage paling apik kanggo bisnis lan panggunaan pribadi ing taun 2021

Jagad internet minangka papan sing amba lan medeni. Tanpa alat sing tepat, sampeyan bakal bisa uga bakal ninggalake file lan data sampeyan ing sapa wae sing pengin ngakses. Untunge, ana akeh panyedhiya panyimpenan maya ⇣ ing kana sing nawakake alat lan prasarana kanggo ngamanake informasi sampeyan.

Cekakipun, panyedhiya kasebut ngidini sampeyan nyimpen file ing server, ngamanake lan njamin sampeyan bisa ngakses kapan wae, saka piranti apa wae.

Ing mripatku, keamanan lan privasi minangka rong perkara sing paling penting nalika milih panyimpenan maya sing paling apik kanggo kabutuhan sampeyan.

Coba priksa manawa sampeyan milih panyedhiya sing nggunakake enkripsi ilmu nol, duwe Highly infrastruktur server sing aman, Lan nilai privasi ndhuwur kabeh liya.

Nanging ora kabeh platform nawakake fitur kasebut. Sawise ngenteni pirang-pirang jam kanggo mriksa akeh panyedhiya panyimpenan cloud, aku bisa ngomong kanthi luwih becik sepuluh pilihan ing ngisor iki sing paling apik - ing mripatku tetep wae.

Ringkesan cepet:

  • Panyimpenan maya paling apik kanggo panggunaan bisnis: Sync.com ⇣ Penyedia panyimpenan maya populer iki duwe macem-macem fitur, integrasi keamanan terkemuka ing industri, lan regane dhuwit kanthi apik.
  • Pilihan panyimpenan maya murah paling apik: pCloud ⇣ Yen sampeyan duwe anggaran sing nyenyet, nanging isih pengin ngakses sabisane fitur canggih, pCloud minangka pilihan sing cocog karo rencana umur sing terjangkau.
  • Panyimpenan maya paling apik kanggo panggunaan pribadi: Dropbox ⇣ Sapa wae sing nggoleki panyedhiya maya kanthi kualitas dhuwur kanthi panyimpenan murah lan rencana gratis sing kuat bakal seneng karo Dropbox.

Panyedhiya Cloud Storage paling apik ing taun 2021

Provider Panyimpenan gratis Rega Saka Pengetahuan Zero enkripsi Panyimpenan Saka App Mobile
Sync.com 5 GB $ 5 / sasi Ya AES 256-dicokot 200 GB Ya
pCloud 10 GB $ 3.99 / sasi Ya AES 256-dicokot 500 GB Ya
Dropbox 2 GB $ 10 / sasi Ora Ana AES 256-dicokot 2 TB Ya
Waca rangkeng- 3 GB $ 3.99 / sasi Ya AES 256-dicokot 500 GB Ora Ana
Icedrive 10 GB $ 19.99 / taun Ya Rongwelas 150 GB Ya
Box 10 GB $ 10 / sasi Ora Ana AES 256-dicokot 100 GB Ya
Google Drive 15 GB $ 1.99 / sasi Ora Ana AES 256-dicokot 100 GB Ya
Amazon Drive 5 GB $ 19.99 / taun Ora Ana Ora Ana 100 GB Ya
iDrive 5 GB $ 52.12 / taun Ya AES 256-dicokot 5 TB Ya
Microsoft OneDrive 5 GB $ 1.99 / sasi Ora Ana AES 256-dicokot 100 GB Ya

Kabeh perkara ing ndhuwur nyedhiyakake privasi lan keamanan sing cukup, lan aku yakin sampeyan bakal nemokake panyimpenan maya sing paling apik kanggo panggunaan pribadi utawa bisnis ing dhaptar iki.

1. Sync.com (Pilihan paling apik kanggo panggunaan bisnis)

sync.com

  • situs web: https://www.sync.com
  • Fitur keamanan sing apik banget
  • Fokus ing kerahasiaan lan privasi
  • Piranti kolaborasi kanggo nglancarake alur kerja saben dina

Sync.com minangka panyedhiya panyimpenan maya sing misuwur sing misuwur fokus ing keamanan lan privasi data.

Sanajan meh ora ana sawetara jeneng sing luwih kondhang ing dhaptar iki, perusahaan kasebut tuwuh kanthi cepet sajrone sawetara taun kepungkur dadi pimpinan.

Ing sisih ndhuwur iki, Layanan Sync.com didhukung dening suite fitur canggih, kalebu integrasi karo macem-macem platform pihak katelu.

Platform kasebut kasedhiya ing sistem operasi Windows, Mac, iOS, lan Android sing ngidini sampeyan ngakses file saka meh kabeh piranti.

Pros Sync.com:

  • Privasi nul-ilmu sing apik banget
  • Kompatibilitas salib-platform
  • Alat kunci adoh

Cons Sync.com:

  • Ora ana pilihan langganan saben wulan
  • Layanan pelanggan rata-rata
  • Nyinkronake ing antarane piranti bisa uga alon

Rencana lan rega Sync.com:

Ana macem-macem opsi langganan kanggo pangguna pribadi lan bisnis. Ing rencana selawase gratis bisa digunakake kanthi lengkap nanging winates ing panyimpenan 5 GB.

Rencana individu wiwit $ 60 saben taun kanthi panyimpenan 200 GB. Lengganan tim regane $ 60 saben pangguna, saben taun kanggo panyimpenan 1 TB lan transfer tanpa wates.

2. pCloud (Pilihan terjangkau paling apik)

pocoud

  • situs web: https://www.pcloud.com
  • Fitur keamanan terkemuka ing industri
  • Harga kompetitif ing saindenging papan
  • Aplikasi sing apik lan fungsional banget
  • Apik banget kanggo pamula

pCloud minangka pilihan utama kanggo panyimpenan maya sing terjangkau, lan ana alesan sing apik.

Regane dhuwit sing ditawakake ing kene apik banget, lan sampeyan bakal angel golek panyedhiya liyane sing nawakake fitur sing luwih apik kanthi rega sing padha.

Siji bab sing dak tresnani babagan pCloud yaiku kuat opsi langganan umur.

Fitur penting liyane kalebu riwayat sampah 30 dina, ora ana watesan ukuran file unggahan, lan pilihan lokasi panyimpenan data.

pro pCloud:

  • Nilai dhuwit sing apik banget
  • Didhukung dening hukum privasi Swiss
  • Antarmuka panganggo sing intuisi banget

cons pCloud:

  • Piranti kolaborasi winates
  • Download watesan lalu lintas link
  • Biaya ekstra kanggo keamanan enkripsi end-to-end pCloud Crypto (ana alternatif kanggo pCloud sing kalebu E2EE)

rencana lan rega pCloud:

Kasedhiya macem-macem pilihan, kalebu a rencana selawase gratis kanthi panyimpenan 10 GB, rencana premium wiwit $ 4.99 saben wulan, lan opsi bisnis saka $ 9.99 saben pangguna, saben wulan.

Ana uga kasedhiya pilihan pembayaran umur, kanthi rega wiwit $ 175 kanggo panyimpenan 500 GB.

3. Dropbox (Pilihan gratis paling apik kanggo panggunaan pribadi)

dropbox

  • situs web: https://www.dropbox.com
  • Piranti manajemen alur kerja serbaguna
  • Alat kolaborasi sing apik banget didhukung dening integrasi aplikasi
  • Klien seluler, desktop, lan web kasedhiya
  • Nyunting lan ndeleng ing aplikasi kanggo jinis file sing paling akeh

Sing nggoleki a pilihan sing ramah anggaran kanggo nyimpen informasi sing cukup sithik, bakal seneng Dropbox lan rencana gratis sing gratis sing kuat.

Kanthi panyimpenan 2 GB, kompatibilitas lintas platform, lan alat panyelarasan file lan pemulihan sing canggih, ana akeh sing disenengi ing kene.

Kajaba iku, aku seneng banget karo Dropbox otomatisasi alur kerja lan alat sing ngirit wektu.

Kanthi rencana bisnis, sampeyan bakal bisa nggawe antarmuka terpusat sing dipilih anggota tim bisa ngakses.

Manfaatake alat organisasi file sing efisien, fitur kolaborasi canggih, lan liya-liyane.

Pros Dropbox:

  • Rencana gratis gratis selawase kanggo digunakake pribadi
  • Piranti organisasi file streamline
  • Cepet, antarmuka panganggo sing intuisi

Kontra Dropbox:

  • Nuduhake tautan bisa luwih aman
  • Kacepetan pangunggahan / undhuhan bisa dadi masalah
  • Akses offline winates
  • Ora ana keamanan enkripsi end-to-end (ana sing luwih apik alternatif kanggo Dropbox)

Rencana lan rega Dropbox:

Bebarengan karo rencana selawase gratis sing apik, Dropbox nawakake sawetara pilihan langganan mbayar.

Rencana individu wiwit $ 10 saben wulan kanggo panyimpenan 2 TB lan piranti tanpa wates.

Rencana bisnis diwiwiti saka $ 12.50 saben pangguna, saben wulan kanthi panyimpenan 5 TB lan akses menyang kolaborasi utama lan alat manajemen alur kerja.

4. NordLocker (Pilihan aman paling apik)

nordlocker

  • situs web: https://www.nordlocker.com
  • Enkripsi end-to-end kuat (E2EE)
  • Kawicaksanan tanpa pengetahuan sing ketat kanggo mbantu ngamanake data sampeyan
  • Kabeh data dilindhungi dening cipher canggih lan algoritma enkripsi sing kuat
  • Rencana gratis kanthi panyimpenan 3GB

Nalika nerangake keamanan lan privasi data, Waca rangkeng- minangka salah sawijining pilihan nomer siji.

Digawe dening Nord Security, pangembang saka populer NordVPN, nduweni a ajining diri gedhe lan didhukung karo fitur sing apik banget.

Siji, kabeh sing ditindakake NordLocker wis rampung keamanan data minangka prioritas nomer siji.

Sampeyan duwe kabijakan zero-knowledge sing ketat lan ora nate nyathet informasi babagan data sampeyan.

Lan, nggunakake enkripsi end-to-end sing luar biasa lan alat keamanan liyane kanggo njamin informasi ora bakal bocor utawa dicolong.

Pro NordLocker:

  • Piranti keamanan utama industri
  • Enkripsi canggih digunakake ing kabeh wektu
  • Sangat terjangkau lan ramah anggaran

Kontra NordLocker:

  • Ora ana otentikasi rong faktor
  • Mung bisa bareng karo pangguna NordLocker liyane
  • Ora ana antarmuka web

Rencana lan rega NordLocker:

NordLocker mung pariwara loro rencana kapisah. Opsi gratis selawase kalebu panyimpenan 3 GB sing cukup murah.

Mung $ 3.99 saben wulan, sampeyan bisa ngakses panyimpenan premium 500 GB. Kabeh tuku didhukung karo jaminan dhuwit bali 30 dina.

Yen mbutuhake luwih saka 500 GB panyimpenan, sampeyan kudu ngomong karo tim NordLocker babagan rencana khusus.

5. Icedrive (Pilihan paling gampang digunakake)

icedrive

  • situs web: https://www.icedrive.net
  • Akun gratis kanthi panyimpenan cloud 10 GB
  • Piranti lunak pemasangan drive unik kanggo manajemen sing luwih gampang
  • Web, desktop, lan aplikasi seluler
  • Enkripsi Twofish sing aman banget (luwih aman tinimbang AES)

Sanajan mung didegake ing 2019, Icedrive wis cepet dadi salah sawijining panyedhiya panyimpenan maya paling apik ing donya.

Salah sawijining fitur sing dak tresnani yaiku platform piranti lunak pemasangan drive sing unik, sing ateges ngidini sampeyan kontrol panyimpenan maya sampeyan kaya hard drive fisik.

Ing ndhuwur iki, Icedrive iku fitur keamanan sing apik banget lan enkripsi sisih klien tanpa pengetahuan dadi pilihan sing cocog kanggo sing pengin nyimpen informasi sensitif.

Pro Icedrive:

  • Panyimpenan lan bandwidth kanthi luwes karo rencana gratis
  • Fitur keamanan terkemuka ing industri
  • Piranti lunak soyo tambah drive sing kuat

Kontra Icedrive:

  • Pemasangan drive mung kasedhiya ing Windows
  • Piranti kolaborasi diwatesi
  • Dhukungan bisa luwih apik

Rencana lan rega Icedrive:

Bebarengan karo rencana gratis sing murah, Icedrive nawakake telung pilihan premium.

Pilihan pembayaran saben wulan, taunan, lan umur kasedhiya, kanthi rega wiwit $ 1.67 saben wulan kanggo langganan umur taunan.

Rencana seumur hidup regane $ 59 nganti $ 499, sing nggawe pilihan apik kanggo wong sing bakal terus nggunakake cloud storage ing mbesuk.

6. Box.com (Pilihan tim paling apik)

kothak.com

  • situs web: https://www.box.com
  • Integrasi pihak katelu sing apik banget
  • Layanan sing bisa dipercaya taun lan reputasi apik banget
  • Sinkronisasi salib-piranti
  • File lan enggo bareng folder sing gampang banget

Box wis nyedhiyakake sawetara panyimpenan maya paling apik kanggo bisnis lan panggunaan pribadi sawetara taun saiki.

Aku wis nggunakake kakehan ing wektu sing kepungkur, lan dadi salah sawijining panyedhiya favoritku.

Fitur standar kalebu a antarmuka dhasar, pangguna-loropaken, integrasi pihak katelu sing apik kanggo nglancarake alur kerja, enggo bareng file lan folder langsung, lan alat kolaborasi sing nyengsemakeantara liya.

Pro Box.com:

  • Fitur keamanan sing apik
  • Piranti admin tim sing apik banget
  • Opsi sing kuat kanggo nyinkronake file utawa folder tartamtu

Kothak Box.com:

  • Ora pilihan sing apik kanggo pangguna pribadi
  • Regane rada dhuwur
  • Ora ana pratinjau utawa panyuntingan file ing aplikasi

Rencana lan rega Box.com:

Kothak rencana gratis dilengkapi panyimpenan 10GB, nanging akeh pangguna sing bakal dikurung dening Batas ukuran upload file 250MB.

Mung ana siji rencana premium individu, regane $ 10 saben wulan kanggo panyimpenan 100 GB.

Rencana bisnis diwiwiti saka $ 7 saben pangguna, saben wulan kanthi panyimpenan 100GB, nanging minimal duwe telung pangguna.

7 Google Drive

google drive

  • situs web: https://www.google.com/drive/
  • Gratis kanggo sapa wae sing duwe akun Google
  • Integrasi karo sisa ekosistem Google
  • Kasedhiya ing piranti seluler lan desktop
  • Sederhana lan ramah kanggo pamula

Google Drive is kasedhiya gratis kanggo sapa wae sing duwe akun Google.

Sanajan sampeyan mung entuk panyimpenan 15GB tanpa nganyari rencana sing dibayar, kesederhanaan tegese nyedhiyakake sawetara panyimpenan maya paling apik kanggo panggunaan pribadi sing ditemokake.

Pro Google Drive:

  • Banget langsung digunakake
  • Rencana gratis loman
  • Piranti kolaborasi sing pantes

Kontra Google Drive:

Rencana lan rega Google Drive:

Sapa wae sing ndhaptar akun Google bakal entuk akses menyang 15 GB panyimpenan gratis.

Yen sampeyan butuh panyimpenan luwih saka iki, sampeyan bisa entuk 100 GB kanthi $ 1.99 saben wulan, 200 GB kanthi $ 2.99 saben wulan, utawa 2TB kanthi rega $ 9.99 saben wulan.

8. Amazon Drive

drive nggumunake

  • situs web: https://www.amazon.com/drive/
  • Rencana gratis sing apik banget
  • Didhukung karo kekuwatan ekosistem Amazon
  • Aplikasi iOS lan Android kasedhiya
  • Langganan Amazon Prime mbukak kunci panyimpenan foto tanpa wates

Amazon Cloud Drive mesthine dudu panyedhiya penyimpanan cloud favoritku, nanging gampang dingerteni sebabe akeh wong nggunakake.

Siji, rencana selawase gratis menehi pangguna akses menyang panyimpenan gratis 5GB.

Rencana premium regane kompetitif, lan kabeh Anggota Amazon Perdana entuk akses menyang panyimpenan foto tanpa wates.

Pros Amazon Drive:

  • Panyimpenan foto tanpa wates kanthi keanggotaan Amazon Prime
  • Aplikasi seluler sing apik
  • Watesan panyimpenan loman

Kontra Amazon Drive:

  • Fitur privasi lan keamanan rata-rata
  • Alat enggo bareng lan kolaborasi winates
  • Ora ana serep utawa sinkronisasi file kanthi otomatis

Rencana lan rega Amazon Drive:

Sapa wae sing ndhaptar akun Amazon bakal duwe akses menyang panyimpenan gratis 5GB, lan anggota Amazon Prime bisa nyimpen foto lan video kulawarga tanpa wates ing méga.

Rencana premium diwiwiti saka $ 1.99 saben wulan kanggo panyimpenan 100GB, utawa sampeyan bisa ngakses 1TB kanthi rega $ 6.99 saben wulan.

9. iDrive

idrive

  • situs web: https://www.idrive.com
  • Layanan serep data fisik sing unik
  • Fokus ing keamanan lan privasi
  • Pilihan kanggo kabeh wong saka individu menyang perusahaan gedhe
  • Kompatibilitas salib-platform

iDrive nawakake sawetara panyimpenan maya paling apik kanggo pangguna bisnis sing dakdeleng.

Rencana mewah kasebut didhukung dening macem-macem fitur canggih, kalebu alat keamanan lan privasi sing misuwur ing industri.

Aku uga seneng perusahaan kasebut layanan pangiriman data fisik, sing ateges ngidini sampeyan pesen salinan hard file supaya aman.

Pros iDrive:

  • Layanan cadangan fisik sing apik banget
  • Banget terjangkau dibandhingake karo panyedhiya sing padha
  • Integrasi keamanan sing nyengsemake

kontra iDrive:

  • Pilihan langganan winates
  • Kacepetan pangunggahan lan undhuhan bisa uga rada alon
  • Cukup rumit kanggo pamula

rencana lan rega iDrive:

Rencana dhasar gratis kasedhiya, kalebu panyimpenan 5GB lan fitur winates.

Rencana pribadi miwiti saka $ 52.12 saben taun kanggo panyimpenan 5 TB. Rencana tim diwiwiti $ 74.62 saben taun kanggo limang pangguna lan limang komputer.

Rencana Bisnis sing paling murah uga regane $ 74.62 saben taun, ndhukung pangguna lan piranti tanpa wates lan nawakake panyimpenan 250 GB.

10. Microsoft OneDrive

mikrofon onedrive

  • situs web: https://www.microsoft.com/onedrive/
  • Didhukung karo kekuwatan ekosistem Microsoft 365
  • Kasedhiya ing desktop utama lan sistem operasi seluler
  • Akses offline kasedhiya kanggo sing duwe koneksi internet winates
  • Deteksi virus lan spyware otomatis

OneDrive adoh saka layanan panyimpenan maya sing paling canggih sing wis digunakake, nanging iki pilihan sing apik banget kanggo pangguna Microsoft Office sing golek solusi dhasar.

iku terintegrasi lengkap karo ekosistem Microsoft 365, kasedhiya karo pilihan alat manajemen produktivitas lan alur kerja, lan didhukung dening fitur ransomware lan deteksi virus sing apik banget.

Pro Microsoft OneDrive:

  • Kacepetan upload lan undhuhan apik banget
  • Sinkronisasi file otomatis
  • Aplikasi desktop lan seluler sing apik banget

Kontra Microsoft OneDrive:

  • Ora ana dhukungan Linux
  • Rencana gratis winates
  • Bingung miwiti
  • Ora ana keamanan enkripsi end-to-end (ana sing luwih apik alternatif kanggo OneDrive)

Rencana lan rega Microsoft OneDrive:

Kabeh pangguna bisa ngakses 5 GB panyimpenan OneDrive gratis. Kasedhiya macem-macem pilihan premium, kanthi rega wiwit $ 1.99 saben wulan kanthi panyimpenan 100GB.

Sampeyan uga bakal duwe akses menyang watesan panyimpenan sing luwih dhuwur kanthi langganan Microsoft 365.

Apa Panyedhiya Awan?

Konsep awan iku bisa uga angel dimangerteni, utamane kanggo wong sing ora duwe ilmu teknologi utawa pengalaman.

Maksude, sanajan aku pancen angel nyoba, lan aku wis kerja pirang-pirang taun ing industri iki.

panyimpenan maya kanggo keperluan bisnis lan pribadi

Sinau, panyimpenan maya kalebu nyimpen dokumen, file, utawa data liyane ing server remot.

Amarga file kasebut ora disimpen ing piranti fisik sampeyan, sampeyan bisa ngakses informasi iki saka ngendi wae kanthi koneksi internet.

Iki pancen trep kanggo akeh wong, nanging ana sawetara perkara sing kudu sampeyan pikirake nalika sampeyan milih panyedhiya maya.

Utamane, penting banget kanggo pilih perusahaan sing ngurmati keamanan lan privasi, utawa yen sampeyan risik yen file dicolong utawa kompromi.

Mupangate Cloud Storage (Privasi lan Keamanan)

Kanthi layanan panyimpenan maya sing paling apik, sampeyan bakal entuk manfaat saka privasi lan keamanan sing apik.

enkripsi ilmu enol

Sing kudu dielingi kalebu enkripsi ilmu nol lan nol-logging, sing ateges tegese informasi sampeyan ora bakal bisa dideleng dening panyedhiya panyimpenan.

Penyedia sing ngregani keamanan umume digunakake enkripsi berkualitas tinggi, kalebu enkripsi end-to-end lan at-rest.

File bisa dituduhake kanthi aman karo alat kolaborasi sentris privasi, lan sampeyan bakal yakin informasi sampeyan bakal dilindhungi saka mripat sing prying.

Bab liya sing kudu ditindakake yen sampeyan peduli karo privasi minangka lokasi panyedhiya.

Saenipun, ing Lokasi perusahaan panyimpenan awan ing Eropa utawa Kanada (ing endi umpamane Sync, pCloud, Icedrive adhedhasar) sing duwe undang-undang privasi sing luwih ketat sing luwih ramah konsumen dibandhingake karo conto AS (Dropbox, Google, Microsoft, lan Amazon ana ing yurisdiksi AS).

Negara sing sampeyan kudu nyingkiri yen sampeyan ngurmati privasi sampeyan yaiku AS (pengawasan pemerintah Prism / NSA lan telik ISP) lan mesthine China, ing ngendi pangguna internet dilacak lan umume internet diblokir dening Great Firewall.

Cara Pilih Layanan Cloud Storage Paling Apik

Ana macem-macem fitur sing kudu dipikirake nalika milih layanan panyimpenan maya sing cocog kanggo kabutuhan.

Aku wis negesake sawetara perkara sing paling penting sing kudu dielingi ing ngisor iki, nanging iki mesthine ora kalebu dhaptar lengkap.

Spasi Panyimpen

Siji, saben layanan panyimpenan maya nawakake jumlah panyimpenan sing beda kanthi rega sing beda.

Yen sampeyan mung kudu nyimpen sawetara file dhasar, mesthine sampeyan bisa uwal saka rencana gratis, sing umume nawakake udakara 10GB.

Yen ora, priksa jumlah papan panyimpenan sing sampeyan pilih nalika milih opsi premium.

Keamanan & Enkripsi

Umume layanan panyimpenan maya modern nyedhiyakake fitur keamanan sing apik banget, nanging mesthine ana sawetara pangecualian.

Priksa manawa panyedhiya sing sampeyan pilih kalebu enkripsi sisih klien, enkripsi enol-pengetahuan, backup lengkap, lan komitmen kanggo privasi.

Pengetahuan nol tegese ora ana liyane sing bisa ndeleng data, uga perusahaan sing nyimpen file kasebut.

Nyinkronake

Sampeyan uga apike pilih layanan panyimpenan maya sing nawakake panyelarasan otomatis liwat piranti sampeyan.

Contone, yen sampeyan nyimpen file ing laptop pribadi, luwih becik yen sinkronisasi menyang komputer kerja supaya gampang diakses yen dibutuhake.

price

Aku ngerti sing iki pancen jelas, nanging apik tenan manawa akeh wong sing ora nganggep rega layanan kasebut.

Ora mesthi apike mung milih pilihan sing paling murah, nanging alternatif sing luwih larang ora mesthi luwih apik.

Kanggo ngganti, timbang jumlah panyimpenan sing sampeyan entuk, fitur apa sing kalebu, lan alat penting liyane kanggo mesthekake yen sampeyan entuk regane paling apik kanggo dhuwit.

Bisnis vs Panganggone Pribadi

Umume rencana panyimpenan maya gratis dirancang kanggo pangguna pribadi sing ora mbutuhake pilihan canggih.

Kangge, akeh opsi sing luwih dhuwur lan larang banget kanggo pangguna bisnis sing mbutuhake alat lan integrasi sing luwih maju. Elinga yen milih layanan panyimpenan cloud.

Panyimpenan Awan vs Bayaran Gratis

Lan pungkasane, priksa manawa sampeyan wis ngerti bedane antarane panyimpenan maya vs mbayar gratis. Paling opsi gratis cukup winates, kanthi panyimpenan minimal, fitur sing diwatesi, lan alangan liyane.

Iki biasane apik kanggo panggunaan pribadi, nanging umume pangguna bisnis bakal dilayani kanthi langganan premium.

Pitakonan Paling Sering

Apa panyimpenan maya?

Kanthi panyimpenan maya, sampeyan bisa nyimpen file lan informasi penting liyane kanthi pribadi, kanthi aman. Kabeh informasi disimpen ing server panyedhiya panyimpenan cloud, lan sampeyan bakal bisa ngakses saka endi wae kapan wae.

Panyimpenan maya apa sing paling apik kanggo digunakake dhewe?

Dropbox minangka panyimpenan maya paling apik kanggo panggunaan pribadi kanggo nyimpen dokumen pribadi, foto kulawarga, lan video - amarga rencana gratis sing apik lan antarmuka panganggo sing efisien.

Panyimpenan maya apa sing paling apik kanggo bisnis?

Sync.com minangka panyimpenan cloud nomer siji sing paling apik kanggo bisnis amarga keamanan sing apik, regane gedhe kanggo dhuwit, lan kolaborasi intuisi lan alat enggo bareng file.

Apa panyimpenan maya gratis paling apik?

pCloud nawakake rencana panyimpenan maya gratis sing paling apik sing dakdeleng. Kanthi panyimpenan 10 GB, enkripsi sisih-klien lan nol-kawruh, lan alat enggo bareng file sing apik, ana akeh sing seneng ing kene.

Pira regane panyimpenan awan?

Harga panyimpenan awan antara $ 5 nganti $ 10 saben wulan. Ditambah maneh, yen sampeyan duwe anggaran, umume panyedhiya nawakake rencana gratis kanthi panyimpenan murah.

Cloud Storage Best - Ringkesan

panyimpenan maya paling apik kanggo keperluan bisnis lan pribadi

Dibutuhake pirang-pirang jam kanggo paneliti lan nyoba platform panyimpenan cloud sing ora kaetung kanggo nggabungake dhaptar layanan panyimpenan cloud paling apik ing ndhuwur, nanging aku kanthi yakin bisa ujar manawa aku wis ngidentifikasi opsi paling apik sing kasedhiya dina iki.

Pangguna bisnis bakal seneng kekuwatan Sync.com, sing nawakake layanan panyimpenan maya banget ing papan kasebut.

pCloud minangka pilihan liyane sing apik, kanthi integrasi keamanan sing kuat kanggo njamin informasi sampeyan tetep dilindhungi sawayah-wayah.

Maca sandi pCloud vs Sync perbandingan kanggo ngerteni layanan sing paling cocog kanggo sampeyan

Aku bakal menehi saran Dropbox's rencana gratis yen sampeyan nggoleki opsi sing gampang digunakake dhewe, sanajan Google Drive, Amazon Drive, Lan Microsoft OneDrive uga pilihan sing apik ing kene, nyedhiyakake panyimpenan maya gratis kanggo foto lan video kulawarga.

Waca rangkeng-, Icedrive, Lan iDrive kabeh nawakake keamanan sing apik, uga macem-macem alat kolaborasi lan produktivitas.

Lan pungkasane, Kothak.com minangka pilihan sing cocog kanggo sing nggoleki fitur canggih kanthi rega sing terjangkau.

Sing paling penting sing kudu dielingake ing kene yaiku ora ana siji-sijine opsi panyimpenan cloud paling apik kanggo kabeh pangguna.

Kabutuhan saben wong beda, mula saranake dhaptar sawetara pilihan saka dhaptar iki lan njupuk kauntungan saka rencana gratis kanggo nyoba layanan.

Sopo ngerti, rencana selawase gratis bisa uga kabeh sing sampeyan butuhake.