Entuk 3 Wulan SitusGround Hosting Kanthi Mung $ 0.99 $ Sing $ 0.33 / Wulan
diskon promo khusus siteground
Hosting mung $ 0.99

SiteGround 3 Wulan Kanggo Promosi $ 0.99

Entuk hosting 3 wulan mung $ 0.99 (Rencana wiwitan mung). Pembaruan maneh sawise 3 wulan bakal mati ing 50% saka rega promo ($ 4.95)
Nyekel Iki Deal
Kabeh Deals

SiteGround 3 Wulan Kanggo Promosi $ 0.99

siteground iku salah sawijining sing paling disaranake, lan sing paling apik, WordPress lan perusahaan web hosting. Wis ngeset standar emas nalika nerangake web web, nawakake kacepetan, kinerja lan keamanan keamanan, uga layanan pelanggan sing misuwur ing industri, lan rega murah.

SiteGround wis ngluncurake promosi hosting khusus kanggo nanggepi COVID-19 kanggo mbantu luwih akeh wong entuk bisnis ing wektu iki.

- Hosting 3 wulan mung $ 0.99
- Leres kanggo rencana StartUp mung
- Pembaruan sawise 3 wulan bakal ana ing 50% rega promo ($ 4.95)

Rencana SiteUround's StartUp kalebu:

- 1 situs web
- ruang web 10 GB
- ~ 10,000 kunjungan saben wulan
- Lalu lintas tanpa wates
- Hosted ing server Google Cloud
- Gratis WordPress instalasi (+ nganyari otomatis)
- Gratis Ayo Encrypt SSL
- Serep situs web saben dina
- CD Cloudflare gratis
- Plugin caching Optimizer gratis SG kanggo optimasi ngarep ngarep lan optimasi gambar
- Plugin SiteGround Migrator Gratis kanggo situs pindah
- Hosting email gratis
- database Unlimited
- Dhukungan kanthi cepet, multi-trampil lan mbiyantu
- Jaminan dhuwit bali 30 dina

Cara nggunakake rega diskon SiteGround

Mangkene carane sampeyan bisa pratelan rega diskon iki.

1. Kepala ing ndhuwur SiteGround.com nggunakake link nawakake khusus iki.
2. Klik ing hosting sing dituduhake (yen sampeyan duwe situs web biasa) utawa ngatur WordPress hosting (kanggo hosting a WordPress situs web).
3. Ndhaptar rencana StartUp.

Temokake babagan fitur lan pro lan kontra sing rinci Review SiteGround ing kene.