Layanan Pemasaran Email Paling Apik ing 2021

Sanajan minangka salah sawijining bentuk pemasaran digital paling tuwa, pemasaran email tetep dadi alat sing migunani banget kanggo bisnis ing saindenging jagad. Lan karo layanan pemasaran email paling apik ⇣ nggawe kampanye pemasaran berkualitas tinggi, dadi gampang banget.

Piranti sing beda-beda cenderung fokus ing macem-macem aspek proses pemasaran, nanging opsi sing aku dhaptar ing ngisor iki nuduhake siji: Bisa digunakake, lan bisa digunakake kanthi konsisten.

Fitur utama sing dakkarepake kalebu A / B lan tes pamisah, editor email drag-and-drop sederhana, sawetara bentuk portal statistik / analytics, lan tandha pemicu spam potensial.

Aku wis ngenteni pirang-pirang jam kanggo nganalisa kabeh opsi pasar paling dhuwur kanggo nggawa dhaptar ing ngisor iki. Sawetara wong ora setuju karo aku, nanging aku sejatine percaya manawa iki sepuluh layanan pemasaran email paling apik sing kasedhiya ing taun 2021.

Piranti piranti lunak pemasaran email paling apik

Regane Saka

Limit Pelanggan Rencana Gratis

Tukang Survei

Kaca Nggawe Landing

Sendinblue ⇣

$ 25 saben sasi

Unlimited

Ora Ana

Ya

Kontak Konstan ⇣

$ 20 saben sasi

100

Ya

Ya

GetResponse ⇣

$ 15 saben sasi

Ora ana rencana gratis

Ya

Ya

Mailchimp ⇣

$ 9.99 saben sasi

2000

Ya

Ya

MailerLite ⇣

$ 10 saben sasi

1000

Ya

Ya

Pemasaran Email HubSpot ⇣

$ 45 saben sasi

Unlimited

Ya

Ya

Aweber ⇣

$ 16.15 saben sasi

500

Ora Ana

Ya

Klaviyo

$ 20 saben sasi

250

Ora Ana

Ora Ana

Kampanye Zoho ⇣

$ 2 saben sasi

2000

Ora Ana

Ya

SendGrid ⇣

$ 14.95 saben sasi

2000

Ora Ana

Ora Ana

1. Sendinblue (Alat pemasaran email paling umum)

sendinblue

  • situs web: https://www.sendinblue.com
  • Alat pemasaran email ing saubengé
  • Tukang nggawe template seret lan culake
  • Pusat CRM sing kuat
  • Fitur pangiriman cerdas adhedhasar pembelajaran mesin

Sendinblue yaiku alat pemasaran email nomer siji, lan kanggo alesan sing apik.

Bebarengan karo fitur pemasaran email sing kuat, platform kasebut uga nduweni pemasaran SMS, tukang nggawe landing page, portal manajemen CRM asli, email transaksional, lan liya-liyane.

Ing sisih pemasaran email saka persamaan, sampeyan bakal entuk manfaat editor seret lan culake sing apik.

Miwiti karo desain saka perpustakaan template Sendinblue utawa gawe tata letak dhewe saka awal. Tambah konten sampeyan dhewe, pilih mailing list, banjur pencet tombol kirim.

Gabungke karo pariwara SMS, kaca landas, lan hub CRM sing kuat kanggo strategi sing menang.

Pros Sendinblue:

  • Pustaka template email sing apik banget
  • Rencana salawas-lawase sing nyengsemake
  • Pusat manajemen sing ramah pangguna

Sendinblue Cons:

  • Ora kasedhiya aplikasi seluler
  • Kustomisasi email rada winates
  • Integrasi winates karo aplikasi pihak katelu

Rencana lan Harga Sendinblue:

Sendinblue gumunggung siji gratis selawase lan telung rencana mbayar. Kabeh papat pilihan kasedhiya panyimpenan kontak tanpa wates.

Kanthi rencana gratis, sampeyan bakal diwatesi ngirim maksimal 300 email saben dina.

Nganyarke rencana Lite diwiwiti saka $ 25 / wulan kanggo 10,000 email saben wulan, kanthi tambahan tes A / B lan statistik canggih.

Rencana premium diwiwiti saka $ 65 saben wulan kanggo 20,000 email, lan solusi level perusahaan khusus kasedhiya kanggo bisnis sing luwih gedhe.

2. Kontak Konstan (Paling apik kanggo bisnis cilik)

kontak pancet

  • situs web: https://www.constantcontact.com
  • Tukang nggawe email seret lan culake luwih maju
  • Pilihan elemen email sing apik banget, kalebu formulir lan survey
  • Analitik sing kuat kanggo mbantu ngukur efektifitas kampanye
  • Impor dhaptar kontak saka macem-macem platform

Yen sampeyan nggoleki solusi pemasaran email sing maju kanggo mbantu nuwuhake usaha cilik, Kontak Konstan bisa dadi pilihan sing paling apik.

Siji bab sing dak tresnani yaiku portal analytics sing apik banget, sing nggawe gampang banget nganalisis efektifitas kampanye, nyoba macem-macem pendekatan kanggo nggedhekake ROI.

Fitur canggih sing kasedhiya uga misuwur ing ndhuwur wong akeh, kanthi nyebutake kalebu survey lan poling sing kompatibel karo email, tukang nggawe kaca landas sing kuat, lan kustomisasi drag-and-drop sing apik.

Pros Kontak Konstan:

  • Warta analytics sing apik banget
  • Piranti manajemen acara internal
  • Antarmuka panganggo sing intuisi

Kontak Kontra Konstan:

  • Nilai ngisor dhuwit kanthi rata-rata
  • Fitur otomatisasi sing rada winates
  • Piranti manajemen dhaptar dhasar

Rencana lan Harga Kontak Konstan:

Siji bab sing misuwur babagan Kontak Konstan yaiku sing paling apik 60-day trial free.

Sawetara perusahaan liyane nawakake uji coba suwene iki, lan menehi sampeyan akeh wektu kanggo ngerteni manawa platform sing cocog kanggo kabutuhan sampeyan. Babagan utama sing kudu dicathet ing kene yaiku sampeyan bakal diwatesi dadi 100 kontak.

Opsi premium diwiwiti saka $ 20 kanggo langganan Email lan $ 45 kanggo rencana Email Plus sing luwih maju, kanthi rega mundhak miturut jumlah kontak sing sampeyan lakoni.

Solusi Pro Khusus uga kasedhiya miturut panjaluk.

3. GetResponse (Pilihan otomatisasi email paling apik)

getresponse

  • situs web: https://www.getresponse.com
  • Pemasaran email lan macem-macem alat liyane
  • Alur kerja lan otomatisasi pemasaran sing kuat
  • Pangiriman utama
  • Pencipta landing page sing nyengsemake

Yen sampeyan nyoba golek platform pemasaran email fokus ing otomatisasi pemasaran canggih, Aku seneng banget nyaranake ndeleng kanthi cepet ing GetResponse.

Kanggo siji, alat pemasaran email sing apik banget.

Kanthi template email, alat desain sing ramah kanggo pamula, perpustakaan foto stok internal, lan luwih saka 99% pangiriman, pancen akeh sing disenengi ing kene.

Nanging iku ora kabeh.

Langganan GetResponse uga bakal entuk akses menyang macem-macem corong konversi, kaca landas, lan alat nggawe webinar,

uga kabar push web, formulir dhaptar sing apik, lan alat otomatisasi sing apik banget.

Pro GetResponse:

  • Pimpinan kanggo otomatisasi pemasaran
  • Piranti pelengkap sing apik banget
  • Diskon murah kanggo lengganan 12 utawa 24 wulan

GetResponse Cons:

  • Otomatis mung kasedhiya kanthi rencana mewah
  • Editor seret lan selehake bisa luwih apik
  • Dhukungan pelanggan winates

Rencana lan Harga GetResponse:

GetResponse nawakake a 30-day trial free ing kabeh rencana.

Regane $ 15 saben wulan, sampeyan bakal entuk akses menyang pemasaran email, kaca landas, lan alat tanggepan otomatis, antara liya.

$ 49 saben wulan nambahake pembuat otomatisasi, corong penjualan, lan alat webinar winates.

Utawa, mbayar $ 99 saben wulan kanggo entuk akses menyang otomatisasi alur kerja tanpa wates, kabar push web, lan liya-liyane.

Diskon kasedhiya kanthi lengganan setaun (-18%) lan rong taun (-30%), lan rencana khusus mewah kasedhiya miturut panjaluk.

4. Mailchimp (Pilihan freemium paling apik)

MailChimp

  • situs web: https://mailchimp.com
  • Pilihan sing populer kanthi reputasi apik
  • Dashboard CRM sing apik banget
  • Pilihan sing apik kanggo pemasaran email kanthi merek
  • Konten Studio kanggo kustomisasi media

Yen sampeyan ngerti babagan marketing email, sampeyan bisa uga wis krungu babagan Mailchimp.

Pilihan sing populer kanggo WordPress lan pangguna Shopify, lan kasedhiya karo rencana salawas-lawase gratis sing apik banget.

Bebarengan karo kabeh alat pemasaran email sing diarepake, sampeyan uga bakal duwe akses menyang hub CRM sing kuat, analytics canggih, otomatisasi pemasaran, lan macem-macem alat liyane.

Rong prekara sing saya penting yaiku platform kasebut template sing apik lan editor email sing ramah kanggo pemula,

sing dirancang kanggo mbantu sampeyan nggabungake pesen sing apik kanthi gaweyan minimal.

Pros Mailchimp:

  • Pilihan sing apik banget kanggo Shopify lan WordPress kedhaftar
  • Pelacakan metrik kinerja sing nyengsemake
  • Rencana gratis salawas-lawase sing pantes

Cons Mailchimp:

  • Antarmuka panganggo bisa uga rada clunky
  • Nilai rata-rata kanggo dhuwit
  • Matesi watesan kontak

Rencana lan Harga Mailchimp:

Ana macem-macem opsi langganan, kalebu sing apik pilihan gratis-salawas-lawase sing ndhukung nganti 2000 kontak.

Regane diwiwiti $ 9.99 saben wulan kanggo rencana Essentials, sing kalebu 500 kontak lan 5000 email saben wulan dikirim.

Ngarep-arep mbayar luwih akeh kanggo rencana sing luwih dhuwur utawa yen mbutuhake luwih akeh kontak.

5. MailerLite (Alat pemasaran email gratis paling apik)

mailerlite

  • situs web: https://www.mailerlite.com
  • Pilihan gratis kanggo salawas-lawase
  • Alat sing apik kanthi langganan premium
  • Piranti nggawe kaca landas internal
  • Fitur ekstra intuisi sing apik

Yen sampeyan nggoleki alat pemasaran email gratis sing kuat, MailerLite bisa dadi pilihan sing paling apik.

Rencana gratis selawase kasedhiya pelanggan lan email ngirim watesan watesan, bebarengan karo alat sing cukup supaya bisa digunakake.

Kelalaian sing penting kalebu template newsletter, ngirim ulang otomatis, editor HTML khusus lan tes pamisahan A / B. Sampeyan kudu nganyarke menyang rencana mbayar kanggo ngakses fitur kasebut.

Pros MailerLite:

  • Antarmuka pangguna sing ramah pemula
  • Rencana gratis selawase gratis
  • Kontak loman lan watesan ngirim email

Cons MailerLite:

  • Rata-rata tarif pangiriman
  • Alat nglaporake bisa luwih apik
  • Sawetara alat panyuntingan mesthi ora bisa digunakake kanthi bener

Rencana lan Harga MailerLite:

MailerLite nggunakake struktur rega adhedhasar pelanggan, kanthi rencana gratis-salawas-lawase lan macem-macem opsi premium.

Rencana gratis ndhukung 1-1000 pelanggan lan nganti 12,000 email saben wulan nanging ora duwe sawetara fitur canggih.

Kanggo luwih akeh pelanggan lan mbukak kunci fitur kasebut, ngarepake mbayar apa wae saka $ 10 nganti ewu saben wulan kanggo rencana premium.

Uga ana macem-macem tambahan, kalebu tukang situs web kanthi rega $ 10 saben wulan lan alamat IP khusus $ 50 saben wulan.

6. Pemasaran Email HubSpot (Alat pemasaran email kabeh-paling apik)

pemasaran email hubspot

Ora kabeh wong setuju karo aku, nanging Aku tresna Alat pemasaran email HubSpot amarga kekuwatan lan fleksibilitas sing diwenehake.

Bebarengan karo akses menyang meh kabeh fitur pemasaran email sing sampeyan butuhake, HubSpot nawakake macem alat pemasaran liyane sing bisa digunakake kanggo nglengkapi kampanye email.

Bab sing paling apik kanggo kula yaiku personalisasi lan alat otomatisasi platform sing apik banget.

Kanthi iki, sampeyan bisa gawe email sing dipersonalisasi khusus sing dirancang kanggo nambah tingkat konversi sampeyan.

Mupangat saka alat optimalisasi sing kuat kalebu tes A / B lan statistik keterlibatan sing luwih maju, lan gunakake portal analitik kanggo njupuk keputusan pemasaran kanthi informasi.

Proyek Pemasaran Email HubSpot:

  • Alat pemasaran kabeh-ing-siji sing kuat
  • Warta CRM canggih
  • Fitur personalisasi sing apik banget

HubSpot Email Marketing Cons:

  • Larang banget
  • Otomatis mung kasedhiya karo rencana mewah
  • Maju banget kanggo pangguna

Rencana lan Harga Pemasaran Email HubSpot:

Siji bab sing aku seneng babagan HubSpot yaiku rencana salawas-lawase gratis sing apik banget.

Sanajan winates banget, kalebu alat pemasaran email, uga dashboard pelapor, portal manajemen iklan, lan liya-liyane.

Rencana sing dibayar mbayar udakara $ 45 saben wulan nganti 1000 kontak, nanging ngarepake mbayar luwih akeh kanggo fitur canggih utawa kontak liyane.

Tuladhane, sampeyan kudu mbayar paling ora $ 800 saben wulan kanggo mbukak kunci otomatisasi pemasaran lan konten cerdas, sing mung akeh banget ing mripatku.

7. AWeber (Pilihan sing paling apik kanggo pamula)

Aweber

  • situs web: https://www.aweber.com
  • Tukang nggawe email bertenaga AI sing apik banget
  • Kabeh sing dibutuhake kanggo kampanye pemasaran email
  • Pilihan template email sing apik
  • Antarmuka editing email seret lan culake

AWeber minangka pilihan nomer siji kanggo pamula, lan kanggo alesan sing apik.

Kabeh sing ditindakake ditindakake supaya sampeyan luwih gampang, lan akeh sing seneng ing kene.

lan karo desainer email cerdas sing nganggo daya AI, perpustakaan template sing apik banget, dhukungan kaca kebangkrutan lengkap, lan tukang nggawe drag-and-drop, Aku ora ngerti kenapa kowe uga ora seneng.

Pros AWeber:

  • Desainer bertenaga AI sing apik banget
  • Apik banget kanggo pamula
  • Sederhana nanging kuat

AWeber Cons:

  • Ora ana pilihan sing paling murah
  • Cithakan bisa dadi ora umum

Rencana lan Harga AWeber:

Rencana salawas-lawase AWeber gratis ndhukung nganti 500 pelanggan, nanging ora duwe fitur canggih kayata tes pamisah A / B.

Kanggo mbukak kunci fitur sing ilang, sampeyan kudu mbayar paling ora $ 16.50 saben wulan kanggo lengganan Pro tahunan.

Ngarepake mbayar luwih akeh kanggo luwih akeh lengganan lan kanthi bayaran saben wulan.

8. Klaviyo (Paling apik kanggo pemasaran email e-commerce)

klaviyo

  • situs web: https://www.klaviyo.com
  • Pemasaran email sing dirancang kanggo e-commerce
  • Gawe upaya kanggo adol produk liyane
  • Integrasi karo macem-macem platform
  • Alat pamisahan sing apik banget

Klaviyo nawakake macem-macem alat pemasaran email sing dirancang khusus kanggo e-commerce, lan saya cepet tuwuh dadi favorit ing antarane pamilik toko online ing saindenging jagad.

Ana rong prekara sing pancen cocog kanggo aku ing kene.

Kanggo siji, Aku seneng nomer integrasi jero sing ditawakake Klaviyo.

Yen sampeyan nggunakake Shopify, BigCommerce, utawa platform eCommerce utama liyane, sampeyan bakal gampang banget miwiti.

Standar liyane yaiku fitur segmentasi platform, sing ngidini sampeyan ngirim email tartamtu menyang klompok pelanggan sing wis ditemtokake.

Klaviyo Pros:

  • Integrasi siji klik apik banget
  • Pelacakan stat eCommerce sing kuat
  • Piranti segmentasi sing apik

Klaviyo Cons:

  • Ora ana tukang gawe kaca dhasar
  • Ora ana aplikasi iOS utawa Android

Rencana lan Harga Klaviyo:

Klaviyo nawakake rencana gratis selawase sing ndhukung nganti 250 kontak lan 500 email dikirim saben wulan.

Rencana email mung premium diwiwiti saka $ 20 saben wulan, kanthi email plus paket SMS regane $ 30 saben wulan.

9. Kampanye Zoho (Pilihan sing paling terjangkau)

kampanye zoho

  • situs web: https://www.zoho.com/campaigns
  • Platform pemasaran email sing terjangkau nanging kuat
  • Didhukung karo kekuwatan ekosistem Zoho
  • Fitur manajemen basis data otomatis
  • Piranti pamisahan dhaptar sing nyengsemake

Yen sampeyan pengin nggunakake kekuwatan alat pemasaran email premium nanging ora duwe anggaran sing murah, aku luwih becik nyaranake banget Kampanye Zoho.

Sanajan murah, platform iki dilengkapi kabeh sing sampeyan butuhake kanggo nggawe kampanye pemasaran email sing disesuaikan banget.

Lan apa maneh, didhukung dening kekuwatan ekosistem Zoho, sing kalebu macem-macem alat pemasaran lan produktivitas liyane.

Kampanye Kampanye Zoho:

  • Keamanan sing apik banget
  • Pilihan sing larang banget
  • Piranti otomatisasi sing pantes

Kampanye Kampanye Zoho:

  • Antarmuka web dhasar
  • Fitur canggih kurang

Kampanye lan Rega Zoho:

Zoho Kampanye kasedhiya kanthi gratis nganti 2000 pelanggan, utawa sampeyan bisa milih saka macem-macem opsi langganan.

Rega diwiwiti saka $ 2 saben wulan kanggo rencana adhedhasar email, $ 4 saben wulan kanggo rencana adhedhasar pelanggan, utawa $ 6 kanggo 250 mbayar kanthi kredit email.

Demo gratis kasedhiya, bebarengan karo solusi khusus mewah kanggo pangguna canggih.

10. SendGrid (Paling apik kanggo email transaksional)

sendgrid

  • situs web: https://sendgrid.com
  • Pilihan sing apik kanggo email transaksi eCommerce
  • API kasedhiya kanggo nggabungake email karo situs web sampeyan
  • Fitur optimalisasi kampanye sing pantes
  • Alat segmentasi sing nyengsemake kanggo manajemen dhaptar sing efisien

Aku nyaranake mriksa saka SendGrid yen mbutuhake platform pemasaran email sing gampang digabung karo situs web utawa toko online.

Kanthi sawijining alat API kuat, SendGrid ngidini sampeyan nyambungake platform email menyang situs web, dadi pilihan banget kanggo ngirim email transaksional lan e-commerce liyane.

Ana uga macem-macem alat pemasaran canggih kasedhiya, uga rencana loma sing regane kompetitif banget.

Pros SendGrid:

  • Alat API email sing kuat
  • Alat analytics sing apik banget
  • Editor email sing ramah kanggo pemula

SendGrid Cons:

  • Piranti pamisahan winates
  • Autoresponder paling umume

Rencana lan Harga SendGrid:

SendGrid nawakake pilihan opsi rega. Rencana pemasaran email kalebu a gratis selawase rencana ndhukung nganti 2000 kontak lan pilihan mbayar wiwit $ 15 saben wulan.

Utawa, ing rencana API email diwiwiti saka $ 14.95 saben wulan, kanthi rencana gratis sing ndhukung nganti 100 email saben dina.

Napa Penting Email Marketing

Jagad digital minangka papan sing ora bisa dilalekake, nanging pemasaran email minangka pirang-pirang taun suwene. Lan kanggo alesan sing apik.

Pemasaran email penting amarga:

  • Nduweni ROI sing apik banget. Nomer sing tepat beda-beda, nanging laporan nuduhake manawa pemasaran email duwe ROI udakara 4200%. Utawa beda, kanggo saben $ 1 sing dibuwang, $ 42 bathi bakal digawe.
  • Ana liwat 5.6 milyar akun email aktif. Iku meh siji kanggo saben wong ing jagad iki.
  • Wong maca lan sesambungan karo email. Statistik pemasaran email saka Kontak Constant nyatakake yen rata-rata tarif mbukak email yaiku 16.97 persen, kanthi tingkat klik-tayang 10.29 persen.
  • Regane murah. Yen sampeyan nindakake dhewe, pemasaran email minangka cara sing larang banget kanggo ngasilake utawa entuk klien anyar.
  • Iki nyengkuyung masarakat supaya tumindak. Nalika wong mbukak email, njupuk tindakan minangka respon otomatis. Apamaneh yen konten sampeyan menarik lan relevan.

Ana akeh sebab liyane kenapa pemasaran email penting, nanging aku yakin sampeyan saiki bisa entuk gambar.

Apa Platform Pemasaran Email?

Ing istilah prasaja, platform pemasaran email minangka program sing dirancang kanggo mbantu nggawe, ngoptimalake, lan ngatur kampanye pemasaran email.

Umume platform duwe sawetara pembangun email, macem-macem alat analisis lan nglaporake, lan integrasi kanggo mbantu sampeyan nggawe milis.

Kajaba iku, sampeyan bisa uga duwe akses menyang template email sing wis digawe, desain lan tes spam, fitur manajemen kontak, tukang nggawe landing page, lan liya-liyane.

Apa sing kudu ditindakake Alat Pemasaran Email?

ana akeh perkara sing kudu digoleki nalika milih alat pemasaran email.

Miturut pendapat saya, penting banget kanggo elinga perkara ing ngarep sampeyan.

Antarmuka Panganggo

Iki kudune cukup jelas dhewe, nanging penting pilih alat marketing email kanthi antarmuka sing ramah pangguna, sing intuisi.

Ora ana gunane yen nggunakake sing sampeyan bingung - sampeyan bakal nggawe dhewe angel.

cithakan

Siji bab sing penting sing dakgatekake yaiku ukuran lan kualitas perpustakaan template email alat.

Yen sampeyan ora duwe katrampilan desain, nggawe email karo template sing wis dibangun minangka cara sing apik kanggo mesthekake yen apik lan apik.

Segmen

Umume platform pemasaran email kasedhiya sawetara jinis alat pamisahan dhaptar kontak, sing biasane nggawe sampeyan nggawe dhaptar dhaptar sing bisa digunakake kanggo mbantu target kampanye.

wong

Alat pemasaran email bermutu kudu kalebu sawetara fitur personalisasi.

Iki ateges tegese email ditargetake kanggo pelanggan individu, kanthi konten sing ditambahake utawa dicopot adhedhasar informasi sing sampeyan lakoni.

Otomatisasi & integrasi

Kanthi otomatisasi pemasaran email, sampeyan bisa atur pesen sing bakal dikirim kanggo nanggepi tumindak lan / utawa aturan tartamtu.

Contone kalebu kalebu konfirmasi langganan, pesen transaksional, konfirmasi pesanan / pengiriman, lan liya-liyane.

A / B Testing

Kanthi alat uji coba email / kampanye, sampeyan bakal bisa nyoba desain, konten, wektu ngirim, lan liya-liyane kanggo ngoptimalake efektifitas upaya pemasaran sampeyan.

Pelaporan & analitik

Ing mripatku, iki minangka prekara liya sing kudu sampeyan perhatian, kayata Alat nglaporake lan analytics kanthi kualitas dhuwur bakal mbantu sampeyan mutusake babagan kampanye pemasaran email.

FAQ

Apa alat marketing email sing paling apik?

Alat pemasaran email paling apik yaiku Sendinblue. Aku wis nyoba platform sing ora kaetung, lan ora liya sing bisa ditemokake ing babagan kekuwatan lan kinerja kabeh-sekitar.

Apa alat pemasaran email gratis sing paling apik?

Alat pemasaran email gratis sing paling apik yaiku MailerLite. Kaya sing diarepake, sawetara fitur canggih ilang, nanging ndhukung 1000 kontak nganti 12,000 email saben wulan.

Apa sing kudu digoleki ing alat pemasaran email?

Sawetara perkara sing kudu sampeyan goleki nalika milih alat pemasaran email sing paling apik kanggo kabutuhan sampeyan otomatisasi, editor intuisi, perpustakaan template email, alat personalisasi lan pamisahan, statistik canggih, lan alat uji coba / optimalisasi kampanye.

Pira regane layanan pemasaran email?

Layanan pemasaran email bisa larang regane sawetara dolar nganti ewonan saben wulan. Akeh panyedhiya nawakake rencana winates gratis winates, lan jumlah sing sampeyan gunakake bakal gumantung banget karo platform sing sampeyan pilih lan fitur sing sampeyan butuhake.

Piranti Lunak Pemasaran Email Terbaik: Ringkesan

layanan pemasaran email paling apik dibandhingake

Ana akeh platform pemasaran email ing kana, nanging Aku nemokake bedane banget antarane sing paling apik lan sing paling ala.

Pilihan lanjutan, kalebu sing wis dak dhaptar ing kene, umume kalebu suite fitur kuat sing dirancang kanggo mbantu nggedhekake efektifitas kampanye pemasaran.

Ing sisih ndhuwur dhaptar aku lungguh Sendinblue, sing minangka pilihan sing paling apik.

Contact pancet minangka pilihan sing apik kanggo pangguna bisnis cilik, GetResponse nyedhiyakake alat otomatis email sing misuwur, lan Klaviyo minangka platform khusus e-commerce favoritku.

Yen sampeyan duwe anggaran sing sempit, sampeyan bisa uga mikir MailChimp or Mailerlite iku rencana gratis. Utawa, gunakake sawetara dolar saben wulan kanggo pilihan premium saka Kampanye Zoho.

Aweber iku pilihan sing apik kanggo para pamula, Pemasaran Email HubSpot paling apik kanggo pangguna majeng, lan SendGrid iku email API minangka pilihan sing apik banget kanggo email transaksional otomatis.

Pungkasane, aku ora mikir manawa sampeyan salah karo salah siji saka sepuluh pilihan ing dhaptar iki.

Coba goleki, identifikasi anggaran, lan pilih platform pemasaran email sing paling cocog kanggo kabutuhan sampeyan.

Mupangatake uji coba gratis lan rencana selawase gratis yen sampeyan butuh luwih akeh wektu kanggo mutusake, lan sing paling penting, aja cepet-cepet milih - utawa sampeyan mbuwang-mbuwang dhuwit kanggo perkara sing ora cocog karo sampeyan.