100+ Statistik Internet lan Fakta Kanggo 2020

interaksi Reader

komentar

  1. bungah banget ndeleng iki ... kasunyatan sing migunani banget lan konten sing dirancang kanthi apik.

  2. Matur suwun Lindsay,

    Statistik babagan WordPress edan, aku mikir apa sebabe sanajan disusupi supaya akeh wong isih terus ngeyel WordPress. Wonder apa alesan kanggo kesetiaan iki. Statistik terkenal! Nggolek liyane babagan panggunaan App etc. Cheers!

  3. Hai Barbara Armor!

    Matur nuwun kanthi sanget kanggo mandheg! Lan matur nuwun kanggo tembung sing apik 🙂

    Aku bakal ngandhani, aku nindakake riset babagan pitakon babagan situs web aktif ing Amerika Serikat, lan kanthi jujur ​​aku nemokake manawa meh ora bisa ditemtokake! Ora ana akeh data sing angel babagan situs aktif, apike data sing cocog karo kritéria khusus sampeyan. Lan, aku nemokake manawa ana macem-macem data konflik, dadi angel ngerteni apa sing akurat.

    Ngandika, aku bisa nawarake perkiraan kasar kanggo menehi ide lan pangarep-arep (driji sing nyabrang) paling cedhak.

    Saka data sing aku temokake, katon ana total (aktif lan ora aktif) 1.6 milyar situs web ing saindenging jagading Oktober 2018. Kanthi mangkono, 1.2 milyar situs web dikira INACTIVE (edan bener?!). Sing nggawe kita situs web aktif kira-kira .4 milyar (utawa 400 yuta) ing saindenging jagad.

    Saiki, aku ndeleng kasunyatan ing negara sing ujar manawa Amerika Serikat nduwe sekitar 45-50% kabeh situs web aktif ing jagad iki, mula adhedhasar kabeh data kasebut, bisa uga ana sekitar 200 yuta situs web aktif ing Amerika Serikat. piyambak.

    Nanging, ora, njawab pitakon khusus babagan apa sing dirasakake dianggep situs web aktif (sesi 10K saben wulan paling ora 12 wulan) amarga terus terang, ora ana data babagan iki sing bisa ditemokake.

    Muga-muga iki mbantu, iku sing paling apik sing bisa daklakoni! Thanks maneh kanggo mandheg kanthi.

    ~ Lindsay

  4. WOW Thnk sampeyan akeh !!!! Lindsay, sampeyan nindakake proyek sing apik kanggo statistik kasebut. Dadi…. Aku rumangsa yen bisa nulungi aku ing pitakonan iki:
    Pira situs web ACTIVE (Aktif ditetepake minangka: Sesi paling ora 10K sesi saben wulan kanthi suwene 12 wulan saben wulan) ing AS?

  5. Fakta lan tokoh iki pancen kaget. Aku ora percaya sepira nggunakake Internet. Ana mung akeh situs web lan akeh data. Aku ora bakal ngira manawa 56% kabeh lalu lintas internet saka sumber otomatis kayata alat hack, scrapers utawa spammers, impersonator, lan bot.

  6. Halo Suzanna Ing!

    Matur nuwun kanthi sanget kanggo tembung apik sampeyan, sampeyan pancen nggawe dina saya! Aku seneng ngerti sampeyan nemokake informasi sing migunani lan sampeyan bakal bali maneh. Sing minangka tujuan utama sampeyan!

    ~ Lindsay

  7. Thanks kanggo kiriman apik! Aku seneng banget maca, sampeyan bakal dadi pengarang sing apik. Aku bakal nggawe tartamtu kanggo menehi tandha ing blog lan pungkasane bakal bali maneh mengko. Aku pengin nyengkuyung supaya sampeyan terus kerja gedhe, duweni dina sing nyenengake!

  8. Halo Mejbahul Alam!

    Aku bungah banget yen sampeyan nemokake iki migunani!

    ~ Lindsay

  9. Aja mikir kaya ngene 100 kumpulane nggawe sumber gedhe. Aku iki mung pengin matur nuwun kanggo karya sing apik.

  10. Hai Steven!

    Sampeyan banget welcome, aku seneng sing migunani! Aku ngerti, aku mesthi ngupayakake statistik paling anyar lan pengin nomer nyata uga ... lan uga ora nomer saka taun kepungkur. Sugeng sampeyan lan tim sampeyan, muga-muga sampeyan sukses kabeh ing donya!

    Priksa manawa bali lan ndeleng apa isi liyane sing kasedhiya kanggo sampeyan

    ~ Lindsay

  11. Super migunani, saestu gedhe, Muga-muga sampeyan sumber apik banget kanggo nomer sejatine! Aku latihan / nganyari informasi dhasar timku - miwiti ing kene.