100+ Statistik Internet lan Fakta Kanggo 2021

interaksi Reader

komentar

  1. Aku seneng banget ndeleng iki ing kene… bukti sing migunani banget lan konten sing dirancang kanthi apik.

  2. Matur suwun Lindsay,

    Statistik babagan WordPress edan, aku mikir apa sebabe sanajan disusupi supaya akeh wong isih terus ngeyel WordPress. Wonder apa alesan kanggo kesetiaan iki. Statistik terkenal! Nggolek liyane babagan panggunaan App etc. Cheers!

  3. Hai Barbara Armor!

    Matur nuwun kanthi sanget kanggo mandheg! Lan matur nuwun kanggo tembung sing apik 🙂

    Aku bakal ngandhani, aku nindakake riset babagan pitakon babagan situs web aktif ing Amerika Serikat, lan sejatine aku ngerti yen meh ora bisa nemtokake iki! Ora ana akeh data hard babagan situs aktif umume, apa maneh data sing cocog karo kriteria tartamtu sampeyan. Lan, aku nemokake uga ana pirang-pirang data sing bertentangan, saengga ora bisa ngerti apa sing akurat.

    Ngandika, aku bisa nawarake perkiraan kasar kanggo menehi ide lan pangarep-arep (driji sing nyabrang) paling cedhak.

    Saka data sing aku temokake, katon ana total (aktif lan ora aktif) 1.6 milyar situs web ing saindenging jagading Oktober 2018. Kanthi mangkono, 1.2 milyar situs web dikira INACTIVE (edan bener?!). Sing nggawe kita situs web aktif kira-kira .4 milyar (utawa 400 yuta) ing saindenging jagad.

    Saiki, aku ndeleng kasunyatan ing negara sing ujar manawa Amerika Serikat nduwe sekitar 45-50% kabeh situs web aktif ing jagad iki, mula adhedhasar kabeh data kasebut, bisa uga ana sekitar 200 yuta situs web aktif ing Amerika Serikat. piyambak.

    Nanging, ora, njawab pitakon khusus babagan apa sing dirasakake dianggep situs web aktif (sesi 10K saben wulan paling ora 12 wulan) amarga terus terang, ora ana data babagan iki sing bisa ditemokake.

    Muga-muga bisa mbantu, iku sing paling apik! Matur suwun maneh amarga mampir.

    ~ Lindsay

  4. WOW Thnk matur nuwun sanget !!!! Lindsay, sampeyan nindakake tugas sing apik ing statistik kasebut. Dadi…. Aku kepengin weruh apa sampeyan bisa nulungi aku babagan pitakon iki:
    Pira situs web AKTIF (Aktif sing ditetepake minangka: Paling ora duwe rata-rata sesi 10K saben wulan suwene suwene 12 wulan saben wulan) ing AS?

  5. Fakta lan tokoh iki pancen kaget. Aku ora percaya sepira nggunakake Internet. Ana mung akeh situs web lan akeh data. Aku ora bakal ngira manawa 56% kabeh lalu lintas internet saka sumber otomatis kayata alat hack, scrapers utawa spammers, impersonator, lan bot.

  6. Halo Suzanna Ing!

    Matur nuwun kanthi sanget kanggo tembung sing apik, sampeyan pancen wis nggawe dina! Aku seneng ngerti sampeyan nemokake informasi sing migunani lan sampeyan bakal bali luwih akeh. Sing dadi tujuan utama aku!

    ~ Lindsay

  7. Thanks kanggo kiriman apik! Aku seneng banget maca, sampeyan bakal dadi pengarang sing apik. Aku bakal nggawe tartamtu kanggo menehi tandha ing blog lan pungkasane bakal bali maneh mengko. Aku pengin nyengkuyung supaya sampeyan terus kerja gedhe, duweni dina sing nyenengake!

  8. Halo Mejbahul Alam!

    Aku bungah banget yen sampeyan nemokake iki migunani!

    ~ Lindsay

  9. Aja mikir kaya ngene 100 kumpulane nggawe sumber gedhe. Aku iki mung pengin matur nuwun kanggo karya sing apik.

  10. Hai Steven!

    Sugeng rawuh, kula remen bilih sampun migunani! Aku ngerti yen aku isih golek statistik paling anyar lan pengin nomer nyata uga… lan dudu nomer saka taun-taun kepungkur. Muga-muga sukses kanggo sampeyan lan tim, muga-muga sukses bisa sukses ing saindenging jagad!

    Priksa manawa bali lan ndeleng apa isi liyane sing kasedhiya kanggo sampeyan

    ~ Lindsay

  11. Super migunani, apik tenan, Matur nuwun kanggo sumber nomer sing apik banget! Aku nglatih / nganyari informasi yayasan tim - wiwit kene.