Pembangun Kaca Landing Paling Apik ing taun 2021

Kanthi tukang nggawe landing page paling apik, dadi gampang banget kanggo nggawe kaca landas sing apik kanggo nglengkapi kampanye pemasaran sampeyan. Supaya bisa nguripake ndadékaké menyang konversi, nduwe kaca kebangkrutan sing paling dhuwur iku kudu mutlak. Ing kene para pembangun kaca kebangkrutan ⇣ - Ngonversi lead menyang sales.

Kanggo ngonversi kaca kebangkrutan, Kudu menarik, fungsional, rada asli, lan dirancang kanggo nyengkuyung tumindak luwih saka sapa wae sing ndeleng.

Lan karo para pembangun kaca kebangkrutan kaya sing wis dakbabarake ing ngisor iki, entuk iki ora gampang banget.

Aja salah paham - isih butuh akeh gaweyan yen sampeyan kepengin sukses ing ruang digital sing kompetitif. Nanging nggunakake alat sing bener mesthi dadi papan sing apik kanggo miwiti.

Pambangun Kaca Landing Paling Apik (2021 Chart Comparison)

Regane saka

trial

Pemasaran email internal

Integrasi media sosial internal

Tes A / B internal

GetResponse ⇣

$ 15 / sasi

30-dina

Ya

Ya

Ya

InstaPage ⇣

$ 149 / sasi

14-dina

Ora Ana

Ya

Ya

Kaca Pimpinan ⇣

$ 27 / sasi

14-dina

Ora Ana

Ya

Ya

ClickFunnels ⇣

$ 97 / sasi

14-dina

Ora Ana

Ya

Ya

Sendinblue ⇣

$ 25 / sasi

Kasedhiya ing salawas-lawase

Ya

Ya

Ya

Divi

$ 89 / taun

30-dina

Ora Ana

Ora Ana

Ya

Kaca Landing HubSpot ⇣

$ 45 / sasi

Kasedhiya ing salawas-lawase

Ya

Ya

Ya

Ora ujar ⇣

$ 80 / sasi

14-dina

Ya

Ya

Ya

Simvoly

$ 12 / sasi

14-dina

Ora Ana

Ya

Ya

Elementor ⇣

$ 49 / taun

Kasedhiya ing salawas-lawase

Ora Ana

Ora Ana

Ora Ana

1. GetResponse (Pembuat kaca landas kabeh-paling apik)

getresponse

  • situs web: www.getresponse.com
  • Pilihan serbaguna kanthi alat pemasaran lan kaca dhasar
  • Otomatis corong pemasaran lengkap
  • Solusi sing diregani kanthi kompetitif
  • Integrasi eCommerce sing apik banget

GetResponse iku kuat platform otomatisasi pemasaran sing fokus ing pemasaran email, corong konversi, lan nggawe landing page.

Regane paling kompetitif lan nawakake fitur sing apik banget.

Kajaba iku, Alat GetResponse pancen serba guna, ngidini sampeyan ngatur supaya bisa memenuhi kebutuhan sampeyan.

Utawa, kanthi gampang tambahake konten sampeyan dhewe menyang salah siji corong siap pakai sing kasedhiya karo platform lan gunakake iki minangka dhasar kampanye.

The tukang nggawe landing page dinamis uga apik banget, saéngga sampeyan nggawe lan ngatur kaca supaya katon lan tumindak persis kaya sing dikarepake.

Pro GetResponse:

  • Dirancang kanggo mbantu nambah dhaptar kontak
  • Corong penjualan sing wis dibangun
  • Alat promosi webinar sing kuat

GetResponse Cons:

  • Bisa dadi bingung sawetara kanggo miwiti
  • Tukang seret lan selehake ora duwe fleksibilitas desain
  • Solusi tingkat perusahaan bisa larang

Rencana lan Harga GetResponse:

ana papat pilihan langganan dhasar kiro-kiro saka $ 15 nganti $ 99 plus saben wulan.

Rencana dhasar ndhukung nganti 1000 kontak, nanging sampeyan kudu mbayar luwih akeh kanggo ukuran dhaptar sing luwih gedhe.

A 30-day trial free kasedhiya karo kabeh rencana, lan diskon kasedhiya kanthi lengganan 12 wulan (-18%) lan 24 wulan (-30%).

2. Instapage (Paling gampang nggunakake pembangun kaca landas)

instapage

  • situs web: www.instapage.com
  • Piranti pemetaan kampanye sing kuat
  • Fitur kolaborasi terintegrasi
  • Solusi canggih kanggo pangguna kelas dhuwur
  • Apik banget kanggo pemula

Instapage is pilihan utama kanggo nggawe kaca pendaratan sing ramah kanggo pamula.

Fitur antarmuka panganggo sing intuisi, apik banget, dasbor manajemen sing apik banget, lan macem-macem fitur canggih kanggo mbantu sampeyan ngoptimalake kaca landas.

Piranti sing misuwur kalebu sing unik AdMap, sing dirancang kanggo mbantu sampeyan nggambarake kampanye pemasaran lan sambungake iklan utawa set iklan menyang kaca kebangkrutan.

Lan sanajan dadi salah sawijining pembangun kaca landas paling gampang sing digunakake, tetep dadi pilihan sing kuat kanggo pangguna level perusahaan.

Pros Instal:

  • Langsung gampang, gampang digunakake tukang kaca dhasar
  • Pilihan template sing apik
  • Kecepatan mbukak sing nyengsemake ing papan

Consapage Cons:

  • Bisa uga larang banget kanggo sawetara pangguna
  • Tanggepan seluler ora mesthi sampurna
  • Sawetara fitur mung kasedhiya karo rencana khusus

Rencana Instalasi lan Harga:

Sayange, Instapage minangka salah sawijining pembangun kaca landas sing luwih larang sing digunakake.

Regane wiwit $ 149 saben wulan kanggo langganan taunan ($ 199 kanthi pambayaran saben wulan), sing luwih akeh tinimbang wong sing seneng mbayar.

Sidhang gratis 14 dina kasedhiya, bebarengan karo rencana khusus sing dirancang kanggo pangguna level perusahaan.

3. Leadpages (Pambangun kaca pendaratan paling murah)

timbal

  • situs web: www.leadpages.net
  • Dhukungan kanggo kaca kebangkrutan tanpa wates
  • Luwih saka 200 template sing apik
  • Kacepetan mbukak kaca sing apik banget
  • Jembar integrasi kaca

Yen sampeyan lagi golek tukang kaca pendhudhukan bermutu sing ora menehi tangan lan sikil, sampeyan kudu menehi saran Pangiringan.

Nawakake pilihan alat sing apik banget kanggo mbantu sampeyan ngoptimalake kampanye pemasaran sampeyan, kalebu konversi timbal lan lalu lintas tanpa wates.

Kanthi tukang nggawe kaca seret lan selehake sing intuisi, sampeyan bisa gawe nomer landing page tanpa wates.

Nggawe keuntungan saka luwih saka 200 template responsif seluler, elemen kaca serbaguna, lan editing tanpa kode lan gunakake wektu lan gaweyan kanthi maksimal.

Pros Pimpinan:

  • Rencana sing diregani kanthi kompetitif
  • Cithakan sing apik banget kanggo miwiti
  • Pilihan sing apik kanggo pamula

Konsep Pimpin:

  • Keluwesan desain rada winates
  • Sawetara fitur mbutuhake langganan canggih
  • Dhukungan corong penjualan sing winates
  • Waca dhaptar ing alternatif Leadpages paling apik kanggo ngerteni luwih akeh.

Rencana lan Harga Pramuka:

Penawaran leadpages telung opsi langganan sing beda, bebarengan karo uji coba gratis 14 dina lan diskon signifikan kanthi pembayaran tahunan.

Prices diwiwiti saka $ 27 saben wulan kanthi rencana Standar ($ 37 saben wulan kanthi pembayaran saben wulan), mundhak dadi $ 239 saben wulan kanggo langganan Lanjut.

4. ClickFunnels (Paling apik kanggo corong pemasaran)

clickfunnels

  • situs web: www.clickfunnels.com
  • Tukang nggawe kaca landas seret lan culake
  • Alat sing apik banget kanggo nggawe corong pemasaran lengkap
  • Pilihan template sing apik kanggo miwiti
  • Alat internal kanggo nambah konversi lan ngoptimalake penjualan

Biyen, ora gampang nggawe corong pemasaran lengkap. Nanging iki wis diganti karo ClickFunnels, sing bisa dibantah alat nggawe corong pemasaran paling lengkap sing digunakake.

Kasedhiya karo kuat tukang nggawe landing page lan seret, bebarengan karo piranti alat canggih liyane.

Ing ndhuwur iki, ClickFunnels duwe dashboard manajemen sing apik banget, ngidini sampeyan ngoptimalake kabeh wiwit kampanye pemasaran email nganti corong penjualan lengkap, kinerja kaca landas, lan liya-liyane.

Ana uga ana dhukungan eCommerce lengkap, kalebu alat upselling kanggo mbantu nggedhekake penjualan.

Pros ClickFunnels:

  • Penawaran khusus sing ditawakake
  • Tukang nggawe seret lan selehake sing intuisi
  • Pilihan template kanggo diwiwiti

Cons ClickFunnels:

  • Cukup larang dibandhingake karo sawetara pesaing
  • Nyoba gratis mung kasedhiya karo rincian kertu kredit
  • Macem-macem fitur canggih ora ana
  • Priksa dhaptar sandi alternatif ClickFunnels sing paling apik

Rencana lan Harga ClickFunnels:

ClickFunnels nawakake telung opsi langganan sing beda, karo rega antara $ 97 nganti $ 2497 saben wulan.

Rencana standar ndhukung nggawe nganti 20 corong lan 100 kaca.

Nganyarke kanggo rencana Platinum mbukak kunci kaca lan corong tanpa wates, nalika langganan Two Comma Club X nambahake fitur canggih.

5. Sendinblue (Pangembang kaca integrasi pemasaran email paling apik)

sendinblue

  • situs web: www.sendinblue.com
  • Integrasi apik karo email, SMS, lan pemasaran media sosial
  • Statistik wektu nyata kanggo kabeh kaca kebangkrutan
  • Kasedhiya luwih saka 60 template landing landing
  • Kaca dhasar sing ditargetake kanggo konversi optimal

Sendinblue's tukang kaca kebangkrutan wis integral karo platform pemasaran email, nggawe pilihan apik kanggo sing butuh paket pemasaran lengkap.

Ngijini sampeyan nggawe kaca kebangkrutan khusus ditargetake kanggo pengunjung tartamtu, nambah tarif konversi lan nggawe bisnis dadi luwih sukses.

Salah siji sing paling disenengi babagan Sendinblue yaiku kepiye gampang gawe kaca pendhudhuk digunakake.

Miwiti saka awal utawa nganggo salah siji saka puluhan template sing apik, tambahake konten sampeyan dhewe, nemtokake target, lan kirimake kaca kanthi langsung.

Gawe corong sederhana kanthi kaca tindakake yen dibutuhake, lan taleni kaca landas langsung menyang kampanye email.

Pros Sendinblue:

  • Layanan pelanggan banget
  • Pilihan sing apik kanggo kampanye pemasaran lengkap
  • Rencana gratis sing nyengsemake

Sendinblue Cons:

  • Tukang nggawe kaca sing rada clunky
  • Onboarding bisa nggawe frustasi
  • Integrasi pihak katelu sing winates banget

Rencana lan Harga Sendinblue:

Sendinblue nawakake rencana gratis gratis sing langgeng, nanging iki sejatine ora kalebu akses menyang tukang nggawe landing page.

Rencana Lite diwiwiti saka $ 25 saben wulan, nanging sampeyan butuh langganan Premium (saka $ 65 saben wulan) supaya bisa nambah kaca kebangkrutan.

Solusi khusus uga kasedhiya kanggo pangguna level perusahaan sing butuh solusi sing luwih maju.

6. Divi (Paling apik WordPress tukang nggawe landing page)

eleganthemes divi

  • situs web: www.elegantthemes.com/divi/
  • Pilihan sing luwih apik kanggo pamula tinimbang standar WordPress editor
  • Apa sing sampeyan deleng yaiku apa sing sampeyan entuk gawe kaca dhasar
  • Kemampuan kanggo ngatur kode yen dibutuhake
  • Elemen desain sing kuat kanggo ngoptimalake nggawe kaca pendaratan

Aku penggemar gedhe WordPress, lan alat kaya sing nggawe kaca Divi apik banget kanggo streamline alur kerja saben dinten.

Nyatane, aku luwih becik ngandhani Divi minangka pembangun kaca landas nomer siji kanggo WordPress situs.

Kanggo wiwitan, Divi dirancang minangka sulih standar WordPress editor.

Iku nggunakake a WYSIWYG (sing sampeyan ngerteni apa sing sampeyan pikolehi) pembangun kaca kebangkrutan, duwe suite alat canggih, lan dirancang kanggo pamula.

Pros Divi:

  • Kasedhiya luwih saka 880 tata letak sing wis dirancang
  • Pilihan langganan umur sing apik banget
  • Antarmuka bangunan WYSIWYG
  • Priksa review Divi sandi kanggo fitur liyane

Divi Cons:

  • Mung kasedhiya kanggo WordPress
  • Ora ana pilihan pembayaran saben wulan
  • Integrasi pemasaran sing rada winates

Rencana lan Harga Divi:

Divi nawakake a versi demo winates sing bisa digunakake kanggo nggawe platform.

Kasedhiya rong pilihan langganan premium, kanthi rencana saben taun $ 89 dadi pilihan sing paling murah. Utawa, tuku lisensi umur mung $ 249.

Kabeh tuku kalebu akses menyang sisa ekosistem Tema Elegant lan menehi jaminan dhuwit bali 30 dina.

7. Kaca Landing HubSpot (Pilihan freemium paling apik)

kaca kebangkrutan hubspot

  • situs web: www.hubspot.com/landing-pages
  • Pustaka template sing apik kanthi desain fungsional sing lengkap
  • Kaca kebangkrutan khusus kanggo pamirsa tartamtu
  • Didhukung karo kekuwatan ekosistem HubSpot
  • Analisis canggih kanggo mbantu ngoptimalake kampanye pemasaran

HubSpot iku sawijining platform pemasaran kabeh-ing-siji dirancang kanggo mbantu sampeyan nggedhekake kinerja situs web.

sawijining tukang nggawe landing page gratis minangka pilihan sing cocog kanggo sing duwe anggaran sing sithik, lan perpustakaan template responsif seluler nyedhiyakake papan sing apik kanggo miwiti.

Salah sawijining prekara Aku seneng babagan HubSpot Landing Pages minangka kesederhanaan.

Pilih saka sawetara template sing wis kabukten, tambahake konten sampeyan dhewe, lan entuk kaca kebangkrutan kanthi online ora luwih saka sawetara menit. Nggabungake karo platform pemasaran sing ana lan delengake popularitas situs sampeyan.

Pro Panel Landing HubSpot:

  • Tukang nggawe landing page gratis
  • Didhukung dening kabeh ekosistem HubSpot
  • Wiwitan lan gampang digunakake

Kaca Kontes HubSpot Cons:

  • Sawetara alat desain rada winates
  • Rencana premium dibutuhake kanggo ngakses sawetara fitur
  • Alur kerja standar bisa uga mbingungake

Rencana lan Rega Halaman Landing HubSpot:

HubSpot nawakake pilihan alat pemasaran gratis, kalebu tukang kaca dhasar lan kompatibilitas pemasaran email lengkap.

Lengganan mbayar wiwit $ 45 saben wulan, nanging ngarepake mbayar luwih akeh kanggo ngakses fitur canggih utawa yen sampeyan duwe dhaptar mailing sing gedhe.

8. Unbounce (Opsi fitur canggih paling apik)

unbounce

  • situs web: www.unbounc.com
  • Pilihan sing apik banget kanggo pangguna majeng
  • Desain kaca pendaratan dioptimalake kanggo ningkatake konversi
  • Kaca kebangkrutan khusus fokus ing target tartamtu
  • Kompatibilitas kode Javascript lan CSS lengkap

Unbounce nawakake tukang kaca dhasar sing durung maju sing dirancang kanggo wong-wong sing butuh solusi mewah.

Munculake template responsif sing apik banget, tukang gawe seret, lan akeh integrasi, akeh sing disenengi ing kene.

Ing ndhuwur iki, Unbounce kasedhiya fitur canggih kanggo pangguna sing luwih berpengalaman.

Ngatur saben aspek kaca kanthi akses kode lengkap, terbitake menyang domain sampeyan dhewe, lan gunakake gambar gratis kanthi apik saka galeri media Unsplash.

Batalake Bantuan:

  • Tukang nggawe kaca dhasar sing intuisi banget
  • Integrasi apik karo platform pihak katelu
  • Pilihan template Cithakan AI sing apik

Batalake Kontra:

  • Bakal larang banget kanggo sawetara pangguna
  • Kurva sinau sing tajem kanggo pamula
  • Fitur canggih mbutuhake langganan mewah

Rencana lan Harga Ora Diwartakake:

A 14-day trial free kasedhiya kanggo nyoba kabeh rencana Unbounce, nanging langganan premium bisa larang regane.

Prices diwiwiti saka $ 80 saben wulan kanggo rencana Bukak, nanging iki mung kalebu 500 konversi lan siji domain sing ana gandhengane.

Rega mundhak dadi $ 300 kanggo rencana Skala sing paling larang, nanging solusi khusus kasedhiya kanggo wong-wong sing butuh alat sing luwih maju.

Saiki sampeyan bisa kunci diskon 20% kasedhiya karo lengganan taunan (utawa telung wulan kapisan).

9. Simvoly (Pembuat halaman landas seret-lan-gulung paling apik)

simvoly

  • situs web: www.simvoly.com
  • Piranti sing akeh banget kanggo pangguna canggih
  • Tukang nggawe kaca landas seret lan gulung
  • Kompatibilitas nggawe corong lengkap
  • Luwih saka 200 template landing page kanggo macem-macem panggunaan

Simvoly nyedhiyakake pilihan alat sing dirancang kanggo mbantu wong nggawe situs web, corong pemasaran, lan toko online.

The tukang nggawe landing page lan seret minangka pilihan sing apik banget kanggo pamula, nanging isih akeh alat canggih kanggo pangguna sing luwih pengalaman.

Ing sisih ndhuwur iki, Simvoly nawakake paket pemasaran lengkap kanggo mbantu sampeyan nggedhekake kinerja kaca kebangkrutan.

Manfaatake tukang corong, alat label putih, dashboard CRM, lan liya-liyane.

Keuntungan Sederhana:

  • Tukang gawe seret lan culake sing kuat
  • Kompatibilitas corong pemasaran lengkap
  • Kemampuan kanggo nggabungake karo toko online

Cons Simvoly:

  • Ora ana alat pemasaran email
  • Sawetara fitur canggih ora ana

Rencana lan Harga sing Sederhana:

Simvoly yaiku pilihan sing apik kanggo sing duwe anggaran sing angel.

Kasedhiya papat rencana, kanthi regane diwiwiti mung $ 12 saben wulan kanggo langganan Pribadi tahunan ($ 18 kanthi pambayaran saben wulan).

Rencana paling dhuwur regane $ 24, $ 79, lan $ 199 saben wulan. Sidhang gratis 14 dina kasedhiya kanthi kabeh rencana.

10. Elementor (Pilihan gratis paling apik)

unsur

  • situs web: www.elementor.com
  • Pilihan alat editing sing apik sing kasedhiya liwat sing nggawe drag-and-drop
  • Kanvas kosong lan template sing wis dibangun kasedhiya
  • Pembangun popup canggih kanggo nambah fungsi kaca kebangkrutan
  • Integrasi karo macem-macem platform pihak katelu

Padha kaya Divi, Elementor minangka kaca kebangkrutan (lan tukang gawe situs web) kanggo WordPress Camping.

Yen sampeyan lagi looking for a free WordPress landing page pembangun, Aku nyaranake supaya nyoba Elementor.

Nyedhiyakake solusi nggawe kaca landing kabeh-kanggo-siji kanggo pangguna kabeh level skill, kanthi antarmuka desain visual lan macem-macem fitur menarik liyane.

Ing ndhuwur iki, ana macem-macem alat kanggo streamline pengalaman nggawe kaca kebangkrutan.

Manfaatake editor drag-and-drop, pembangun popup, lan luwih saka 100 tema sing apik kanggo nggawe kaca kanthi cepet.

Elemen Elementor:

  • Rencana gratis sing apik banget
  • Piranti serbaguna kanggo kabeh level skill
  • Widget lan tema gratis

Elementor Cons:

  • Mbukak kawruh babagan hosting web lan WordPress
  • Sawetara fitur mbutuhake langganan premium
  • Akeh tambahan sing teka saka pangguna pihak katelu
  • Ana apik Alternatif Elementor ing kana

Rencana lan Harga Elementor:

Elementor rencana selawase gratis minangka pilihan nomer siji kanggo sampeyan sing golek pembangun kaca landas gratis.

Rencana Elementor Pro kalebu $ 49 nganti $ 999 saben taun. Garansi dhuwit bali 30 dina kasedhiya karo kabeh rencana premium.

Sebutan sing terhormat (Pembangun Halaman Landing Gratis Gratis)

1. Situs Google

Situs Google minangka alat gratis lan dhasar banget sing bisa digunakake kanggo nggawe kaca dhasar sing gampang. Sampeyan bisa nggunakake jeneng domain khusus kanggo situs sing diterbitake ing Google Site anyar.

Yen sampeyan mung kudu nyampirake kanthi cepet, kaya ide produk anyar utawa ngasilake petunjuk kanthi nggabungake Google Forms, mula Situs Google pancen angel dilalekake.

2. Kaca Alur

Kaca Alur minangka bagean saka GrooveFunnels, yaiku suite saka 17+ aplikasi pemasaran digital sing dibangun kanggo ngonversi dadi dodolan.

Alat iki ngidini sampeyan nggawe kaca landas sing gampang nanging kuat lan corong penjualan. GroovePage gratis ing salawas-lawase rencana dilengkapi 3 situs web lan 3 jeneng domain khusus.

3. Wix

Wix minangka alat tukang situs web sing populer sing uga bisa digunakake kanggo nggawe kaca kebangkrutan sing dipimpin lan konversi.

Kanthi Wix sampeyan bisa bangun kaca kebangkrutan sing fungsional kanthi gratis. Galeri template Wix nampilake puluhan template kaca landas sing bisa disesuaikan lan siap digunakake.

kaca kebangkrutan wix

Kerugian utama nggunakake rencana gratis Wix kanggo nggawe kaca landas yaiku sampeyan ora bisa nggunakake jeneng domain khusus.

Apa sing Nggawe Halaman Landing?

Cekakipun, pangembang kaca landas dirancang kanggo mbantu wong bangun kaca landas sing fungsional kanthi total.

Paling dhasar, iki bisa dianggep minangka situs web siji-kaca sing sederhana sing tujuane supaya pangguna bisa tumindak utawa tumindak tartamtu.

tukang nggawe landing page paling apik

The tukang nggawe landing page paling apik digabung karo macem-macem alat pemasaran liyane.

Umume tukang bangunan kalebu alat canggih, kayata antarmuka editing drag-and-drop, perpustakaan template gedhe, lan fitur kanggo nambah tingkat konversi kampanye pemasaran sampeyan.

Sawetara tukang kaca kasedhiya minangka bagean saka paket pemasaran sing luwih gedhe.

Secara pribadi, aku luwih milih opsi sing ana gandhengane langsung karo marketing email lan alat bangunan corong, amarga luwih gampang ngatur kampanye saka kepenak ing dashboard tengah.

Mupangate Pangembang Kaca Landing

Yen dibangun kanthi apik, situs web apik banget. Nanging, umume ora ngonversi kaya sing sampeyan kira-kira, lan persentase gedhe wong ninggalake situs sampeyan tanpa njupuk tindakan apa wae.

Kanthi kaca landas sing dirancang kanthi apik, sampeyan bisa nglumpukake informasi kayata alamat email wong utawa nomer seluler, ngidini sampeyan tetep bisa ngobrol karo penawaran pemasaran. Keuntungan liyane kalebu:

  • Supaya pengunjung tetep fokus. Amarga kaca kebangkrutan umume duwe siji tema lan tujuan sing jelas, mula menehi cara sing apik supaya para pengunjung tetep minat karo apa sing bakal ditawakake.
  • Ngapikake tingkat konversi. Kanthi persiyapan sing bener, kaca landas bakal mbantu sampeyan nambah tarif konversi. Sabanjure, bakal nambah sukses bisnis lan mbantu sampeyan tuwuh online.
  • Ngoptimalake kampanye pemasaran. Kanthi kaca landas sing ditargetake, sampeyan kudu bisa ngoptimalake kinerja email utawa kampanye pemasaran media sosial lan nambah efisiensi pariwara.

Apa sing kudu digoleki ing Pembuat Halaman Landing?

Nalika nganalisis calon pembangun kaca kebangkrutan, ana sawetara fitur utama sing pengin dieling-eling. Sawetara sing paling penting kalebu:

  • A lengkap perpustakaan template kanthi desain responsif seluler.
  • Integrasi pihak katelu kanggo mbantu sampeyan nyambungake akun liyane lan nglancarake alur kerja.
  • Sawetara jinis platform analitik kanggo mbantu ngawasi kampanye.
  • Full A / B testing kanggo mbantu sampeyan milih desain sing paling apik.
  • Kemampuan kanggo nambah kode adat yen sampeyan duwe ilmu.

Pira Kayane Builder Kaca Landing?

Rega pembangun kaca dhasar rata-rata bisa uga kalebu gratis nganti ewonan dolar saben wulan.

Mesthi wae, sampeyan bisa ngarep-arep mbayar luwih akeh kanggo fitur sing luwih maju, lan umume entuk pilihan sing luwih larang yen anggaran sampeyan ngidini.

Contone, rega wiwitan kanggo GetResponse, pembangun kaca landas nomer siji, udakara $ 15 nganti $ 99 saben wulan.

Kasedhiya rencana khusus sing luwih larang, lan ana macem-macem opsi gratis kanggo sing ora duwe watesan anggaran.

Keuntungan lan Kekurangan Pangembang Landing Page

Pembina halaman pendaratan dirancang khusus kanggo nggawe kaca kebangkrutan sing fungsional.

Pros kalebu kemampuan kanggo nggawe kaca fungsi kanthi cepet ing wektu sing cendhak, integrasi karo platform pemasaran pihak katelu, lan perpustakaan template sing apik.

Ngarep-arep entuk bathi saka wektu mbukak banget, layanan dhukungan sing layak (umume), lan analitik real-time.

Nanging, para pandhita kaca dhasar uga duwe kontra. Dheweke cenderung larang banget, kanthi ragad langganan aktif.

Kustomisasi bisa uga winates, alat panyuntingan global cenderung ora ana, lan bisa uga duwe kurva pembelajaran sing tajem.

Pitakonan Paling Sering

Apa sing diarani landing page?

Kaca kebangkrutan minangka kaca web utawa situs web siji-kaca sing dirancang kanggo njupuk informasi pengunjung lan mbantu sampeyan adol utawa nindakake target liyane. Tujuane kanggo ngowahi prospek dadi sales.

Apa sing nggawe kaca kebangkrutan?

Pambangun kaca kebangkrutan minangka alat online sing dirancang kanggo mbantu nggabungake kaca sing fungsional lan apik kanggo ngoptimalake konversi lan narik luwih akeh pengunjung situs web.

Apa keunggulan para pembangun kaca landas?

Pro pembangun halaman landas paling apik kalebu antarmuka sing efisien kanggo nggawe kaca, integrasi karo platform pemasaran pihak katelu, lan alat optimalisasi konversi kanggo mbantu nggedhekake kinerja kampanye.

Apa kekurangan pembangun kaca landas?

Kekurangan pangembang kaca landas kalebu kustomisasi sing winates banget (ing pirang-pirang kasus), kurva sinau sing dhuwur, alat panyuntingan global winates, lan rega sing luwih dhuwur kanggo fitur canggih.

Pembangun Kaca Landing Terbaik - Ringkesan

Sanajan ana akeh pembangun kaca landas ing pasar, kabeh ora padha.

Sawetara opsi luwih kuat tinimbang liyane, dene liyane pancen apik banget amarga pemasaran utawa integrasi aplikasi pihak katelu.

Yen sampeyan lagi golek pilihan sing kuat, luwih becik menehi GetResponse a go.

Instapage gampang banget digunakake, ClickFunnels minangka pilihan utama kanggo corong pemasaran, lan Sendinblue dilengkapi platform pemasaran email sing integral.

Divi lan Elementor iku pilihan sing apik kanggo WordPress pangguna, Simvoly pamer karo tukang nggawe drag-and-drop sing kuat, lan Pangiringan minangka pilihan sing cocog kanggo sing duwe anggaran sing angel.

Yen ora, Unbounce pamer suite fitur canggih, nalika HubSpot kaca kebangkrutan didhukung dening kekuwatan ekosistem HubSpot.

Nanging, ing pungkasan dina, saben opsi ing dhaptar iki kudu dipikirake.

Gawe dhaptar dhaptar sing paling disenengi, coba, lan adhedhasar iki, pilih tukang nggawe landing page sing cocog kanggo kabutuhan sampeyan.