pCloud vs Synar Comparison

Bandhingake sirah ing antarane loro panyedhiya panyimpenan enkripsi kawruh enol sing paling apik

PCLOUD URIP Urip
pCloud minangka layanan panyimpenan maya pisanan sing nawakake rencana seumur hidup
** Drive pCloud 500GB, mundur akun, sinkronisasi otomatis, versi file, pamulihan data, aplikasi seluler, enkripsi AES 256-bit + akeh liyane
Rencana Seumur Hidup Premium saka $ 175 (pembayaran siji kali)
Saka $ 47.88 / taun (utawa $ 175 kanggo urip!)
Saka $ 8 saben wulan