Layanan Hosting Web paling apik ing taun 2021

Miwiti situs web luwih gampang tinimbang sadurunge. Sampeyan mung butuh jeneng domain lan hosting web. Sanajan ana ewu host web ing pasar, umume ora cocog karo wektu sampeyan. Sadurunge milih sing arep dipilih, ayo mbandhingake host web paling apik ⇣ ing pasar saiki:.

Nanging ora ateges kabeh host web padha. Ana sawetara sing paling apik ing internet. Host web iki ora mung menehi dhukungan, nanging uga kasedhiya layanan hosting web murah sing apik sing nggawe sampeyan gampang ngluncurake lan ngatur situs web.

Layanan Hosting Web Paling Apik (2021 Chart Comparison)

Bluehost (Rencana Dhasar)SiteGround (Rencana StartUp)DreamHost (Rencana Bersama)HostGator (Rencana Hatchling)GreenGeeks (Rencana Lite)Hostinger (Single Dituduhake)A2 Hosting (Rencana StartUp)Kinsta (Rencana Wiwitan)Web Cair (Spark Plan)Mesin WP (Paket StartUp)Hosting Scala (Rencana Mulai)Cloudways (DigitalOcean $ 10 / rencana)InMotion Hosting (Paket Peluncuran)
price$ 2.95 / mo$ 6.99 / mo$ 2.59 / mo$ 2.75 / mo$ 2.49 / mo$ 0.99 / mo$ 2.49 / mo$ 30 / mo$ 19 / mo$ 25 / mo$ 9.95 / mo$ 10 / mo$ 5.99 / mo
disk Space50 GB SSD10 GB50 GB SSDUnlimitedUnlimited10 GBUnlimited10 GB15 GB10 GB20 GB25 GB SSDUnlimited
bandwidthUnmetered10,000 Kunjungan SitusUnmeteredUnmeteredUnmetered10,000 Kunjungan SitusUnmetered25,000 Kunjungan Situs2 TB25,000 Kunjungan SitusUnmetered1 TBUnmetered
Gratis DomainYaOra AnaYaYaYaOra AnaOra AnaOra AnaOra AnaOra AnaOra AnaOra AnaYa
Control PanelcPanelPiranti Situs (duweke)Panel DreamHost (kepemilikan)cPanelcPanelhPanel (duweke)cPanelMyKinsta (duweke)Nexcess (duweke)Warta Mesin WP (kepemilikan)Spanel (duweke)Cloudways Platform (duweke)cPanel
Instalasi OtomatisSoftaculousApp ManagerPanel DreamHost (kepemilikan)SoftaculousSoftaculousOtomatis InstallerSoftaculousOra AnaOra AnaOra AnaSoftaculousOra AnaSoftaculous
1-Klik WordPressYaYaYaYaYaYaYaYaYaYaYaYaYa
SSL CertificateSertifikat Ayo Enkripsi GratisSertifikat Ayo Enkripsi GratisSertifikat Ayo Enkripsi GratisSertifikat Ayo Enkripsi GratisSertifikat Ayo Enkripsi GratisSertifikat Ayo Enkripsi GratisSertifikat Ayo Enkripsi GratisSertifikat Ayo Enkripsi GratisSertifikat Ayo Enkripsi GratisSertifikat Ayo Enkripsi GratisSertifikat Ayo Enkripsi GratisSertifikat Ayo Enkripsi GratisSertifikat Ayo Enkripsi Gratis
serepMbayar AddonGawe serep saben dina kanthi otomatisSerep Saben Dina GratisMbayar AddonGawe serep Nightly GratisSerep Mingguan GratisMbayar AddonGawe serep saben dina kanthi otomatisGawe serep saben dinaGawe serep saben dina kanthi otomatisGawe serep saben dina kanthi otomatisGawe Serep Otomatis GratisMbayar Addon
EmailAkun Email UnlimitedAkun Email UnlimitedMbayar AddonAkun Email UnlimitedAkun Email Unlimited1 Akun EmailAkun Email UnlimitedOra Ana EmailAkun Email UnlimitedOra Ana EmailAkun Email UnlimitedOra Ana Email10 Akun Email
Situs Addon1111111111UnlimitedUnlimited2
CDNIntegrasi Cloudflare GratisIntegrasi Cloudflare GratisIntegrasi Cloudflare GratisIntegrasi Cloudflare GratisIntegrasi Cloudflare GratisOra ana CDNIntegrasi Cloudflare GratisKeyCDNIntegrasi Cloudflare GratisMaxCDNIntegrasi Cloudflare GratisCDNOra ana CDN
Caching (Kecepatan Teknologi)NGINX +UltraPHP & SuperCacher (duweke)Ora ana infoOra ana infoCache LiteSpeedCache LiteSpeedA2 Dioptimalake & Turbo (duweke)Kinsta Cache (duweke)NGINXWP Engine Cache (duweke)Nginx, LiteSpeedCache Canggih (duwe)UltraStack (duweke)
dhukunganDhukungan 24/7 liwat Live Chat, Email, lan TelponDhukungan 24/7 liwat Live Chat, Email, lan TelponDhukungan 24/7 liwat Live Chat, Email, lan TelponDhukungan 24/7 liwat Live Chat, Email, lan TelponDhukungan 24/7 liwat Live Chat, Email, lan TelponDhukungan 24/7 liwat Chat lan Email LangsungDhukungan 24/7 liwat Live Chat, Email, lan TelponDhukungan 24/7 liwat Chat lan Email LangsungDhukungan 24/7 liwat Live Chat, Email, lan TelponDhukungan 24/7 liwat Chat lan Email LangsungDhukungan 24/7 liwat Chat lan Email LangsungDhukungan 24/7 liwat Chat lan Email LangsungDhukungan 24/7 liwat Live Chat, Email, lan Telpon
Privasi mbalekakenPenjaminan Dhuwit 30-DinaPenjaminan Dhuwit 30-DinaPenjaminan Dhuwit 97-DinaPenjaminan Dhuwit 45-DinaPenjaminan Dhuwit 30-DinaJaminan dhuwit bali 30 dinaJaminan dhuwit bali 30 dinaJaminan dhuwit bali 30 dinaJaminan dhuwit bali 30 dinaPenjaminan Dhuwit 60-DinaGaransi dhuwit bali 30 dinaGaransi dhuwit bali 30 dinaGaransi dhuwit bali 90 dina

1 Bluehost

homepage bluehost

fitur

  • Jeneng domain gratis kanggo rencana tahunan.
  • Tim dhukungan pelanggan 24/7.
  • Jaringan Pengiriman Konten Gratis
  • Jaminan dhuwit 30-dina

Miwiti Bluehost
(Rencana hosting diwiwiti $ 2.95 / bln)

Bluehost minangka salah sawijining host web paling populer ing Internet. Iki minangka salah sawijining host web sing disaranake kanthi resmi ing situs resmi WordPress (sistem manajemen konten sing paling populer sing digunakake jutaan situs web).

Dheweke ora mung salah siji sing paling populer nanging uga minangka salah sawijining host web sing paling terjangkau ing pasar. Dheweke misuwur amarga tim dhukungan sing apik tenan lan wis menang akeh penghargaan amarga dhukungan pelanggan sing kasedhiya 24/7. Yen sampeyan wis entuk proses wiwitan situs, sampeyan bisa nggayuh kapan wae liwat email, live chat, utawa telpon.

dhasar Plus Choice Plus saben
situs web 1 Unlimited Unlimited Unlimited
Lumbung 50 GB Unlimited Unlimited Unlimited
Gratis CDN Klebu Klebu Klebu Klebu
Gawe Serep Otomatis Gratis Ora Ana Ora Ana Mung 1 Taun Klebu
bandwidth Unmetered Unmetered Unmetered Unmetered
biaya $ 2.95 / mo $ 5.45 / mo $ 5.45 / mo * $ 13.95 / mo

* Rencana Choice Plus nganyari $ 16.99 / bln lan Plus gawe anyar $ 11.99 / bln.

Pros

  • Rega sing terjangkau kanggo bisnis cilik.
  • Gampang bisa diukur.
  • Tim Dhukungan Pelanggan sing Menang Penghargaan kasedhiya 24/7.

cons

  • Rega nganyari luwih dhuwur tinimbang rega wiwitan.
  • Jeneng domain mung gratis sajrone setaun.

Dolan maring Bluehost.com
… Utawa waca sandi rinci review Bluehost

2. SiteGround

homepage-siteground

fitur

  • Tim dhukungan pelanggan sing ramah kasedhiya 24/7.
  • Dipercaya dening ewu bisnis ing saindenging jagad.
  • free WordPress migrasi situs web ing kabeh rencana.
  • Jaminan dhuwit 30-dina

Miwiti SiteGround
(Rencana hosting diwiwiti $ 6.99 / bln)

siteground minangka salah sawijining host web paling populer ing internet. Dheweke dipercaya karo ewonan bisnis ing saindenging jagad.

Babagan sing paling apik babagan hosting situs sampeyan karo Siteground yaiku tim dhukungan sing ramah kasedhiya saben jam kanggo njawab pitakon sampeyan. Sampeyan kurang saka 2 menit kanggo bisa komunikasi karo Live Chat. Dheweke bakal mbantu sampeyan yen sampeyan macet ing endi wae ing proses miwiti situs sampeyan.

Yen sampeyan wis duwe situs web ing host web liyane, sampeyan ora kudu kuwatir mbuwang pirang-pirang jam migrasi situs menyang Siteground. Dheweke nawakake layanan migrasi situs gratis kanggo WordPress Camping.

Kanggo non-WordPress situs lan kanggo sing pengin ahli mbantu transfer situs. Layanan migrasi situs profesional SiteGround ditindakake dening para ahli lan regane $ 30 saben situs web.

StartUp GrowBig GoGeek
situs web 1 Unlimited Unlimited
Lumbung 10 GB 20 GB 40 GB
bandwidth Unmetered Unmetered Unmetered
Gawe Serep Otomatis Gratis Saben Saben Saben
Gratis CDN Klebu Klebu Klebu
biaya $ 6.99 / mo $ 9.99 / mo $ 14.99 / mo

Pros

  • Rega sing terjangkau kanggo pamula lan bisnis cilik.
  • Email tanpa wates ing kabeh rencana.
  • Serep otomatis saben dina gratis ing kabeh rencana.
  • Layanan migrasi situs web gratis.

cons

  • Rega nganyari luwih akeh tinimbang rega pisanan.
  • Ora ana panyimpenan tanpa wates.

3. DreamHost

nggoleki

fitur

  • Dhukungan 24/7 liwat telpon, email, lan obrolan langsung.
  • Jeneng domain gratis kanthi privasi ing kabeh rencana.
  • Hosting sing fleksibel lan ora kuwatir, mbayar saben wulan, lan mbatalake kapan wae (ora perlu ndhaptar rencana 12/24/36 wulan).
  • Gratis kanthi otomatis WordPress migrasi ing kabeh rencana.
  • Jaminan dhuwit 97-dina.

Miwiti DreamHost
(Rencana hosting diwiwiti $ 2.49 / bln)

DreamHost minangka salah sawijining host web paling populer ing kalangan blogger profesional lan bisnis cilik. Dheweke nawakake hosting web sing terjangkau kanggo bisnis kanthi macem-macem bentuk lan ukuran. Luwih saka 1.5 yuta situs web gumantung ing DreamHost.

Yen iki pisanan nggawe situs web anyar, aja padha sumelang. DreamHost nawakake garansi dhuwit bali 97 dina. Sampeyan bisa njaluk mbalekaken sajrone 97 dina suwene layanan yen sampeyan ora seneng karo layanan kasebut amarga ana sebab.

DreamHost nawakake jeneng domain gratis ing kabeh rencana kanthi privasi domain gratis, sing dadi tambahan host web liyane. Informasi registrasi domain kasedhiya ing umum lan bisa digoleki dening sapa wae. Privasi domain nggawe informasi iki dadi pribadi.

wiwitan Unlimited
situs web 1 Unlimited
Lumbung 50 GB Unlimited
bandwidth Unmetered Unmetered
Gawe Serep Saben Otomatis Gratis Klebu Klebu
Gratis SSL Certificate kasedhiya Wis Dipasang
Akun email Add-On Mbayar Klebu
biaya $ 2.49 / mo $ 3.95 / mo

Pros

  • Jeneng domain gratis ing kabeh rencana.
  • Gratis kanthi otomatis WordPress migrasi.
  • Dhukungan pelanggan 24/7.
  • Serep saben dina kanthi otomatis ing kabeh rencana.

cons

  • Ora ana panyimpenan tanpa wates.
  • Ora ana akun email gratis ing rencana Starter.

Dolan maring DreamHost.com
… Utawa waca sandi rinci rinci DreamHost

4. HostGator

hostgator

fitur

  • Email gratis kanggo kabeh rencana.
  • Ruang disk lan bandwidth sing ora diukur.
  • Dhukungan pelanggan 24/7 sampeyan bisa tekan liwat live chat.

Miwiti HostGator
(Rencana hosting diwiwiti $ 2.75 / bln)

Hostgator minangka salah sawijining perusahaan hosting web paling tuwa lan paling populer ing Internet. Dheweke dipercaya karo ewonan pemilik bisnis ing saindenging jagad. Hostgator misuwur amarga hosting web sing dituduhake lan WordPress layanan hosting, nanging uga nawakake Hosting VPS lan Hosting Khusus.

Rencana sing bisa dibayar Hostgator dirancang kanggo skala karo bisnis sampeyan. Kabeh padha nawakake bandwidth lan disk disk sing ora diukur. Dheweke uga nawakake jaminan dhuwit lan uptime 45 dina kanggo kabeh rencana. Ora beda karo panyedhiya hosting web liyane, dheweke nawakake email gratis kanggo kabeh rencana.

Hatchling Baby Bisnis
domain 1 Unlimited Unlimited
bandwidth Unmetered Unmetered Unmetered
disk Space Unmetered Unmetered Unmetered
Gawe Serep Saben Otomatis Gratis Klebu Klebu Klebu
Email Gratis Klebu Klebu Klebu
biaya $ 2.75 / mo $ 3.50 / mo $ 5.25 / mo

Pros

  • Jaminan dhuwit 45-dina.
  • Hosting email gratis ing kabeh rencana. Goleki email nganggo jeneng domain sampeyan kanthi gratis.
  • Jeneng domain gratis ing kabeh rencana kanggo taun pisanan.
  • Serep saben dina kanthi otomatis, sampeyan bisa mulihake kapan wae kanthi klik siji.

cons

  • Rega nganyari luwih akeh tinimbang rega wiwitan.

Dolan maring HostGator.com
… Utawa waca sandi review HostGator rinci

5. GreenGeeks

greengeeks

fitur

  • Salah siji saka sawetara host web ijo ing internet.
  • Server pribadi sing mbukak energi ijo kanggo nyuda tilas karbon.
  • Rega sing terjangkau kanggo layanan premium sing dipercaya karo bisnis ing saindenging jagad.
  • Jaminan dhuwit 30-dina.

Miwiti GreenGeeks
(Rencana hosting diwiwiti $ 2.49 / bln)

GreenGeeks misuwur kanggo layanan hosting web ijo. Dheweke minangka salah sawijining sing pertama ing pasar sing ngenalake hosting web ijo. Server kasebut mbukak energi ijo kanggo nyuda jejak karbon. Hosting situs web sampeyan nganggo GreenGeeks minangka cara paling gampang kanggo nyuda jejak karbon sampeyan.

GreenGeeks nawakake layanan CDN gratis kanggo kabeh rencana. Dheweke uga nawakake jeneng domain gratis kanggo taun pisanan ing kabeh rencana. Babagan sing paling apik babagan layanan GreenGeeks yaiku tim dhukungan pelanggan sing cerdas karo teknologi kasedhiya ing saben jam lan bakal mbantu sampeyan nalika sampeyan lagi macet.

Lite saben Premium
situs web 1 Unlimited Unlimited
disk Space Unlimited Unlimited Unlimited
bandwidth Unmetered Unmetered Unmetered
Backup gratis Klebu Klebu Klebu
Akun Email Gratis Unlimited Unlimited Unlimited
Gratis CDN Klebu Klebu Klebu
biaya $ 2.49 / mo $ 4.95 / mo $ 8.95 / mo

Pros

  • Akun email gratis ing kabeh rencana.
  • Hosting web sing ramah lingkungan kanthi rega sing terjangkau.
  • Dhukungan pelanggan 24/7 sing bisa didol liwat live chat, telpon, lan email.
  • CDN gratis kanggo menehi dorongan situs web sampeyan.
  • Jeneng domain gratis ing kabeh rencana kanggo taun pisanan.

cons

  • Rega nganyari luwih akeh tinimbang rega wiwitan.

Dolan maring GreenGeeks.com
… Utawa waca sandi rinci rinci GreenGeeks

6. Hostinger

hostinger

fitur

  • Rega paling murah ing pasar.
  • Sertifikat SSL gratis kanggo kabeh domain
  • Akun email gratis ing kabeh rencana.
  • Server sing didukung LiteSpeed.

Miwiti Hostinger
(Rencana hosting diwiwiti $ 0.99 / bln)

Hostinger wis misuwur amarga nawakake paket hosting web paling murah ing industri kasebut. Sampeyan ora bisa nemokake host web sing nawakake rega luwih murah tanpa bakal ilang kualitas.

Rencana sing paling murah yaiku kanggo sapa wae sing miwiti. Sisih paling apik yaiku Hostinger supaya gampang ngukur situs web kanthi rencana sederhana sing bisa diupdate kapan wae.

Sanajan regane regane regane $ 0.99 saben wulan (yen mlebu 48 wulan) dheweke nawakake dhukungan pelanggan 24/7 lan dipercaya karo ewonan bisnis ing saindenging jagad.

Single Premium Bisnis
situs web 1 100 100
Lumbung 10 GB 20 GB 100 GB
bandwidth 100 GB Unlimited Unlimited
Gratis Domain Jeneng Ora kalebu Klebu Klebu
Gawe serep saben dina Ora kalebu Ora kalebu Klebu
biaya $ 0.99 / mo $ 2.59 / mo $ 3.99 / mo

Pros

  • Chep web hosting, salah sawijining rega paling terjangkau ing pasar.
  • Sertifikat SSL gratis ing kabeh jeneng domain.
  • Dhukungan pelanggan 24/7.
  • Apik kanggo pamula sing lagi wae miwiti.
  • Cocog kanggo jinis liyane hosting kaya server Minecraft.

cons

Dolan maring Hostinger.com
… Utawa waca sandi rinci Hostinger review

7. A2 Hosting

fitur

  • Dhukungan pelanggan 24/7.
  • 4 lokasi pusat data sing beda kanggo dipilih.
  • Layanan migrasi situs web gratis diwenehake.
  • Server sing didukung LiteSpeed.

Miwiti Hosting A2
(Rencana hosting diwiwiti $ 2.99 / bln)

A2 Hosting nawakake solusi hosting web sing terjangkau kanggo bisnis cilik ing saindenging jagad. Apa sampeyan miwiti nggawe situs pertama utawa duwe bisnis sing entuk ewonan pengunjung saben dina, A2 Hosting duwe solusi sing pas kanggo sampeyan. Dheweke nawakake kabeh saka hosting bareng nganti hosting khusus.

A2 Hosting menehi akun email gratis ing kabeh rencana lan layanan CDN gratis kanggo kabeh situs web. Dheweke uga nawakake layanan migrasi situs web gratis kanggo migrasi situs web sampeyan saka host web liyane menyang akun A2 Hosting gratis tanpa downtime.

wiwitan drive Turbo Turbo Turbo Max
situs web 1 Unlimited Unlimited Unlimited
Lumbung 100 GB Unlimited Unlimited Unlimited
bandwidth Unlimited Unlimited Unlimited Unlimited
Akun Email Gratis Unlimited Unlimited Unlimited Unlimited
Gawe Serep Otomatis Gratis Ora kalebu Klebu Klebu Klebu
biaya $ 2.99 / mo $ 4.99 / mo $ 9.99 / mo $ 14.99 / mo

Pros

  • Akun email gratis ing jeneng domain ing kabeh rencana.
  • CDN gratis ing kabeh rencana kanggo nambah kacepetan situs web sampeyan.
  • Layanan migrasi situs web gratis ing kabeh rencana.

cons

  • Rega nganyari luwih akeh tinimbang rega wiwitan.
  • Serep otomatis gratis ora kasedhiya ing rencana wiwitan.

Dolan maring A2Hosting.com
… Utawa waca sandi rinci review A2 Hosting

8. Kinsta

fitur

  • Layanan CDN gratis ing kabeh rencana.
  • Migrasi tanpa wates gratis saka host web liyane.
  • Server bertenaga Google Cloud Platform.
  • 24 lokasi pusat data global sing bisa dipilih.

Miwiti Kinsta
(Rencana hosting diwiwiti $ 30 / bln)

Kinsta nawakake ngatur premium WordPress layanan hosting kanggo kabeh jinis lan ukuran bisnis. Ora kaya perusahaan liyane, Kinsta duwe spesialisasi ing WordPress Hosting. Yen sampeyan pengin situs web bisa tampil kaya paling cepet, sampeyan kudu Kinsta.

Servere dioptimalake kanggo WordPress kinerja lan nawakake layanan CDN gratis ing saben rencana.

Sisih paling apik babagan hosting situs web karo Kinsta yaiku skalabilitas sing gampang. Situs web sampeyan bisa mbukak saka 10 pengunjung saben dina nganti ewu ing Kinsta tanpa gangguan. Sampeyan bisa nganyari rencana situs web kapan wae kanthi mung klik.

Kinsta didhukung dening Google Cloud Platform sing dipercaya dening jutaan bisnis gedhe lan cilik ing saindenging jagad. Iki minangka infrastruktur sing padha digunakake dening raksasa teknologi.

wiwitan saben Bisnis 1 Bisnis 2 Bisnis 3 Bisnis 4
WordPress Nginstal 1 2 5 10 20 40
Kunjungan saben wulan 25,000 50,000 100,000 250,000 400,000 600,000
Lumbung 10 GB 20 GB 30 GB 40 GB 50 GB 60 GB
Gratis CDN 50 GB 100 GB 200 GB 300 GB 500 GB 500 GB
Migrasi Premium Gratis 1 2 3 3 3 4
biaya $ 30 / mo $ 60 / mo $ 100 / mo $ 200 / mo $ 300 / mo $ 400 / mo

Pros

  • Paket hosting cloud didhukung dening Google Cloud Platform.
  • Layanan CDN gratis ing kabeh rencana.
  • Gawe serep otomatis kanthi gratis, sampeyan bisa mulihake kanthi klik siji.
  • Migrasi premium gratis situs web lan migrasi dhasar tanpa wates.

cons

  • Bisa larang regane kanggo usaha cilik.
  • Ora ana hosting email.

Dolan maring Kinsta.com
… Utawa waca sandi rinci Kinsta review

9. Web Cairan

web Cairan

fitur

  • Hosting Web sing dikelola kanthi terjangkau.
  • Akun email tanpa wates gratis
  • Dhukungan pelanggan 24/7

Miwiti karo Liquid Web
(Rencana hosting diwiwiti $ 19 / bln)

Liquid Web khusus kanggo layanan cloud lan web hosting sing dikelola kanthi dikelola. Dheweke ngidini bisnis sampeyan nggunakake kekuwatan layanan hosting web sing mbutuhake akeh ilmu teknis kanggo ngatur lan njaga.

Penawaran sing dikelola kalebu kabeh saka Managed WordPress menyang Server Khusus lan Klompok Server lan kabeh sing ana ing antarane.

Kabeh duweke WordPress rencana teka karo iThemes Security Pro lan iThemes Sync gratis. Sampeyan uga entuk Beaver Builder Lite lan akun email tanpa wates. Dheweke uga nawakake nyoba gratis 14 dina kanggo dheweke WordPress layanan hosting.

Spark Maker Designer Gedung Produser Executive Enterprise
Camping 1 5 10 25 50 100 250
Lumbung 15 GB 40 GB 60 GB 100 GB 300 GB 500 GB 800 GB
bandwidth 2 TB 3 TB 4 TB 5 TB 5 TB 10 TB 10 TB
Gawe serep saben dina Klebu Klebu Klebu Klebu Klebu Klebu Klebu
Akun Email Gratis Unlimited Unlimited Unlimited Unlimited Unlimited Unlimited Unlimited
Tampilan halaman Unlimited Unlimited Unlimited Unlimited Unlimited Unlimited Unlimited
biaya $ 19 / mo $ 79 / mo $ 109 / mo $ 149 / mo $ 299 / mo $ 549 / mo $ 999 / mo

Pros

  • Akun email tanpa wates gratis ing kabeh rencana.
  • Pro Keamanan iThemes Gratis lan Sync iThemes WordPress plugin ing kabeh rencana.
  • Serep otomatis otomatis gratis ing kabeh rencana sing disimpen sajrone 30 dina.
  • Akses lengkap menyang server.
  • Ora ana tutup ing tampilan kaca / lalu lintas.
  • Kasedhiya karo alat pangembang kayata SSH, Git, lan WP-CLI.

cons

  • Bisa dadi sithik larang regane kanggo pamula.

Dolan maring LiquidWeb.com
… Utawa waca sandi rinci rinci Liquid Web

10. Mesin WP

mesin wp

fitur

  • Premium ngatur WordPress hosting
  • Layanan CDN global gratis kalebu ing kabeh rencana.
  • Dhukungan chatting 24/7.
  • Framework Genesis Gratis lan 35+ Tema StudioPress ing kabeh rencana.

Miwiti WP Engine
(Rencana hosting diwiwiti $ 25 / bln)

WP Engine yaiku premium sing dikelola WordPress perusahaan hosting sing dipercaya karo sawetara situs web paling gedhe ing internet. Dheweke minangka salah sawijining sing paling tuwa ing industri iki lan wis misuwur kanthi nyedhiyakake Managed sing terjangkau WordPress solusi.

WP Engine bisa mbantu skala bisnis sampeyan ing level apa wae, sampeyan minangka blogger hobi utawa bisnis sing ngladeni ewonan pelanggan saben dina. Solusi hosting web dioptimalake kanggo WordPress situs web lan minangka asil, nawakake kacepetan gedhe.

Babagan sing paling apik babagan WP Engine yaiku nawakake Framework Tema Genesis lan 35+ tema StudioPress kanthi gratis ing kabeh rencana. Bebarengan karo paket iki regane luwih saka $ 2,000 yen dituku kanthi kapisah.

wiwitan wutah Ukuran Custom
Camping 1 10 30 30
Lumbung 10 GB 20 GB 50 GB 100 GB - 1 TB
bandwidth 50 GB 200 GB 500 GB 400 GB +
kunjungan 25,000 100,000 400,000 Jutaan
24 / 7 Customer Support Dhukungan chatting Dhukungan Chat lan Telpon Dhukungan Chat lan Telpon Dhukungan Obrolan, Tiket lan Telpon
biaya $ 25 / mo $ 95 / mo $ 241 / mo Custom

Pros

  • Skalable Diatur WordPress hosting ing rega terjangkau.
  • Server sing dioptimalake kanggo WordPress kinerja lan keamanan.
  • Framework Genesis lan puluhan tema StudioPress kalebu ing saben rencana.
  • Gawe serep situs web lan basis data.

cons

  • Sithik sing larang kanggo para pamula.
  • Matesi tampilan kaca ora kaya sawetara pesaing.

Dolan maring WPEngine.com
… Utawa waca sandi rinci babagan rinci WP Engine

11. Hosting Scala

Scala Hosting

fitur

  • VPS Hosting sing dikelola kanthi lengkap kanthi rega sing terjangkau.
  • Layanan cloud VPS sing paling terjangkau ing pasar.
  • Migrasi situs web gratis saka platform liyane kanthi gratis.
  • Panel kontrol khusus gratis sing diarani SPanel.

Miwiti Scala Hosting
(Rencana hosting diwiwiti $ 9.95 / bln)

Scala Hosting nggampangake bisnis cilik kanggo nggawe situs web ing VPS Hosting. Dheweke nawakake Hosting VPS sing Diatur Kanthi Lengkap sing ngilangi rasa sakit perawatan lan manajemen saka VPS Hosting.

Kanthi Scala Hosting, sampeyan bisa menehi situs supaya luwih cepet kanthi hosting ing VPS tanpa kudu sinau prentah lan kode teknis kanggo ngatur server.

Sanajan kondhang amarga Hosting VPS sing dikelola, nanging uga nawakake layanan liyane kayata WordPress Hosting, Hosting Bersama, lan Hosting VPS sing ora dikelola. Tim dhukungan kasedhiya 24/7 kanggo mbantu sampeyan ora kesandhung lan njawab pitakonane sampeyan.

Mulai Linuwih Bisnis Enterprise
CPU Cores 1 2 4 6
Ram 2 GB 4 GB 6 GB 8 GB
Lumbung 20 GB 30 GB 50 GB 80 GB
Gawe serep saben dina Klebu Klebu Klebu Klebu
Alamat IP khusus Gratis Klebu Klebu Klebu Klebu
biaya $ 9.95 / mo $ 21.95 / mo $ 41.95 / mo $ 63.95 / mo

Pros

  • Serep saben dina kanthi otomatis.
  • Otomatis 2 foto VPS gratis rong dina suwene.
  • Panel kontrol khusus sing diarani SPanel ngirit dhuwit lan luwih gampang ngatur VPS sampeyan.
  • Akeh sumber daya kanthi rega terjangkau.

cons

  • Luwih larang regane tinimbang panyedhiya sing padha.

Dolan maring Waca rangkeng-
… Utawa waca sandi rinci review Scala Hosting

12. Langgeng

cloudways

fitur

  • Rencana hosting VPS sing dikelola kanthi apik.
  • Puluhan pusat data sing bisa dipilih.
  • 5 platform hosting awan sing beda kanggo dipilih.

Miwiti Cloudways
(Rencana hosting diwiwiti $ 10 / bln)

Langgeng nawakake VPS Hosting sing dikelola kanthi lengkap. Dheweke mbusak bagean manajemen lan pangopènan Hosting VPS sing matesi akeh bisnis nggunakake. Sisih paling apik babagan Cloudway yaiku supaya sampeyan bisa milih antarane 5 platform cloud hosting sing beda kalebu Google Cloud, AWS, lan Digital Ocean.

Pilihan platform cloud uga nambah pilihan lokasi datacenter. Sampeyan bisa milih dadi tuan rumah situs web ing lusinan lokasi pusat data sing kasedhiya.

Yen sampeyan wis duwe situs web ing host ing platform utawa host web liyane, Cloudway bakal pindhah situs web menyang akun Cloudway kanthi gratis.

biaya $ 10 / mo $ 22 / mo $ 42 / mo $ 80 / mo
Ram 1 GB 2 GB 4 GB 8 GB
prosesor 1 Core 1 Core 2 Core 4 Core
Lumbung 25 GB 50 GB 80 GB 160 GB
bandwidth 1 TB 2 TB 4 TB 5 TB
Gawe Serep Otomatis Gratis Klebu Klebu Klebu Klebu

Pros

  • Layanan hosting VPS sing dikelola kanthi lengkap sing bisa menehi situs web luwih cepet.
  • Pilih ing antarane 5 platform cloud hosting liyane sing dipercaya karo sawetara perusahaan teknologi paling gedhe ing saindenging jagad.
  • Dhukungan pelanggan 24/7 kanggo ngatasi kabeh masalah.
  • Layanan migrasi situs web gratis.

cons

  • Ora ana cPanel utawa panel kontrol khusus kayata SPanel sing ditawakake Scala Hosting.
  • Ora ana CDN gratis.

Dolan maring Cloudways.com
… Utawa waca sandi rinci review Cloudways

13. InMotion Hosting

inmotion hosting

fitur

  • Jeneng domain gratis ing kabeh rencana.
  • Jaminan dhuwit bali 90 dina.
  • Akun email gratis ing kabeh rencana.

Miwiti InMotion Hosting
(Rencana hosting diwiwiti $ 5.99 / bln)

InMotion Hosting omahé luwih saka 500,000+ WordPress situs web Dheweke nawakake kabeh saka hosting bisnis bareng menyang server khusus. Tim dhukungan pelanggan kasedhiya ing saben wayah kanggo mbantu sampeyan metu saka apa-apa nalika macet.

Dheweke uga nawakake layanan migrasi situs web gratis. Sampeyan bisa ngubungi tim dhukungan pelanggan lan dheweke bakal pindhah situs web saka host web liyane menyang akun InMotion kanthi gratis tanpa downtime.

Bukak Power saben
situs web 2 50 100
Lumbung 50 GB 100 GB 200 GB
bandwidth Unlimited Unlimited Unlimited
Alamat email 10 50 Unlimited
biaya $ 5.99 / mo $ 8.99 / mo $ 14.99 / mo

Pros

  • Jaminan dhuwit 90-dina.
  • Jeneng domain gratis ing kabeh rencana.
  • Sertifikat SSL gratis kanggo kabeh jeneng domain sampeyan.
  • Tim dhukungan pelanggan 24/7 sampeyan bisa nggayuh wektu liwat Live Chat, Email, utawa Telpon.

cons

  • Ora nawakake alamat email tanpa wates ing kabeh rencana.
  • Rega nganyari luwih akeh tinimbang rega wiwitan.

Dolan maring InMotionHosting.com
… Utawa waca sandi rinci ing review Motion Hosting

Apa Web Hosting?

Web hosting minangka jinis layanan hosting internet sing ngidini individu lan organisasi nggawe situs web bisa diakses ing Internet (Sumber: Wikipedia)

Situs web minangka sakumpulan file kode sing disimpen ing komputer eksternal. Nalika mbukak situs web, komputer ngirim panjaluk menyang komputer liyane ing internet sing diarani server kanggo file kasebut lan nggawe kode kasebut menyang kaca web.

Kanggo miwiti situs web, sampeyan butuh server. Nanging server larang; regane ewonan dolar kanggo duwe lan ngopeni. Iki perusahaan perusahaan web hosting mlebu. Sampeyan ngidini sampeyan nyewa ruangan cilik ing server kanthi biaya sing terjangkau. Iki nggawe hosting web terjangkau kanggo bisnis kanthi kabeh ukuran.

Napa Web Hosting Gratis Ora Bakal Entuk

Yen iki pisanan nggawe situs web, sampeyan bisa uga wis mikir platform hosting web gratis. Dheweke bisa uga apike kanggo nyoba banyu. Nanging dheweke ora tau migunani.

Umume host web gratis nampilake pariwara ing situs web gratis. Ora mung iku, sawetara wong kalebu bisnis nglumpukake informasi lan adol menyang spammer.

Sisih paling awon babagan host web gratis yaiku matesi kemampuan sampeyan kanggo skala. Bayangake entuk akeh lalu lintas menyang situs web lan pungkasane entuk istirahat. Ing skenario kaya ngono, situs web sampeyan bakal mudhun lan sampeyan bakal kelangan atusan calon pelanggan.

Lan ora mung iku. Host web gratis ora peduli karo keamanan utawa data sampeyan. Aja percaya karo aku? Perusahaan hosting web gratis paling gedhe 000WebHost sapisan disusupi lan peretas entuk akses menyang informasi ewonan pangguna.

Jinis Web Hosting

Kasedhiya macem-macem jinis layanan hosting web kanggo dadi tuan rumah situs web sampeyan. Mangkene rincian jinis hosting web sing paling akeh digunakake.

Shared Web Hosting

Hosting web sing dituduhake minangka bentuk hosting web sing paling terjangkau kanggo bisnis cilik lan pamula. Iki uga dikenal minangka WordPress hosting, sing sejatine padha persis kajaba sing diwenehake WordPress CMS (sistem manajemen konten) wis diinstal. Mikir hosting bareng minangka vanila lan WordPress hosting versi roso sing padha.

Ing akun hosting sing dituduhake, situs web sampeyan kudu nuduhake sumber karo situs web liyane ing server sing padha. Iki tegese situs web sampeyan mung entuk irisan sumber daya server sing sithik, nanging sumber kasebut cukup kanggo situs web pamula utawa bisnis cilik.

Pros

  • Luwih larang banget tinimbang jinis hosting web liyane.
  • Cara paling gampang kanggo miwiti situs web pisanan.
  • Dhukungan pelanggan bakal mbantu sampeyan kanthi meh kabeh prekara.
  • Host sing paling akeh nyedhiyakake ruang disk lan bandwidth lebar tanpa wates.

cons

  • Ora cepet utawa ora bisa diukur kaya jinis hosting web liyane kayata VPS, Managed, utawa Dedicated.

6 Hosting Web Paling Anyar (WordPress) Panyedhiya:

Bluehost

Bluehost nawakake hosting web sing larang kanggo bisnis cilik. Dheweke misuwur karo tim dhukungan pelanggan sing menang penghargaan sing kasedhiya 24/7. Regane wiwit $ 2.95 saben wulan. Sampeyan entuk panyimpenan 50 GB, jeneng domain gratis, CDN gratis, lan bandwidth tanpa meteran.

SiteGround

Siteground dipercaya karo pamilik luwih saka 2 yuta jeneng domain. Dheweke nawakake hosting web sing larang regane $ 6.99 / bln. Kanggo rega kasebut, sampeyan entuk bandwidth sing ora diukur, ruang disk 10 GB, ~ 10,000 pengunjung saben wulan, CDN gratis, Email gratis, lan Managed WordPress.

DreamHost

DreamHost nawakake layanan hosting web sing terjangkau, bisa diukur kanggo bisnis kanthi kabeh ukuran. Rencana hosting bareng mung regane $ 2.49 / bln lan bakal entuk garansi dhuwit bali 97 dina. Sampeyan entuk jeneng domain gratis, bandwidth tanpa wates, migrasi situs web gratis, panyimpenan 50 GB, lan tampilan kaca sing ora diukur.

Hostgator

Hostgator dadi tuan rumah udakara 2 yuta + situs web. Dheweke nawakake dhukungan pelanggan 24/7 kanggo mbantu sampeyan kesandhung ing endi wae ing proses ngluncurake utawa ndandani situs web sampeyan. Dheweke nawakake jaminan dhuwit bali 45 dina. Kanthi rega terjangkau $ 2.75 / bln, rencana hosting bareng Hatchling menehi transfer situs web gratis, panyimpenan tanpa wates, bandwidth sing ora diukur, jeneng domain gratis, lan akun email gratis.

GreenGeeks

GreenGeeks minangka perusahaan hosting web sing ramah lingkungan paling populer. Dheweke minangka salah sawijining sing paling tuwa ing pasar sing nawakake hosting web sing ramah lingkungan. Rega kanggo hosting bareng diwiwiti saka $ 2.49 / bln lan menehi: panyimpenan tanpa wates, bandwidth tanpa meteran, jeneng domain gratis kanggo taun pisanan, CDN gratis, lan akun email tanpa wates gratis.

FastComet

FastComet minangka pasukan sing kudu dipikirake ing industri hosting nalika hosting web murah. FastComet nawakake hosting SSD, njanjeni situs ngemot 300% luwih cepet tinimbang kompetisi. FastComet uga menehi dhuwit bali 45 dina, rega nganyari sing padha, lan ora dikenani biaya pembatalan.

ngatur WordPress hosting

ngatur WordPress hosting ngidini sampeyan lenggah lan fokus kanggo nambah bisnis nalika ahli ngurus bagean pangopènan mlaku a WordPress situs Jinis hosting web iki ora mung dioptimalake WordPress situs, dibangun khusus kanggo kasebut.

Yen sampeyan pengin luwih cepet tanpa kudu kuwatir njaga situs web, iki cara sing kudu ditindakake. Diatur WordPress Biaya hosting luwih akeh tinimbang Hosting Bersama nanging duwe kaukur lan kinerja sing luwih gedhe.

Kanthi Ngatur WordPress Hosting, sampeyan bisa nggedhekake bisnis tanpa kudu ngowahi lan nyetel backend saben level lalu lintas sampeyan munggah.

Pros

  • Gampang keukur. Situs web sampeyan bisa ngatasi jutaan pengunjung tanpa gangguan.
  • Ora prelu kuwatir babagan backend kasebut.
  • Luwih aman tinimbang Hosting Web sing Dituduhake.
  • Luwih gampang dikelola tinimbang jinis hosting web liyane sing nawakake level kinerja sing padha kayata VPS lan Hosting Khusus.

cons

  • Yen sampeyan ora duwe anggaran, bisa uga iki ora dadi pilihan hosting sing paling apik.
  • Ora patut yen sampeyan ora entuk akeh lalu lintas.

6 Atas Diatur WordPress Panyedhiya Hosting

WP Engine

WP Engine minangka manajemen sing paling populer WordPress perusahaan hosting ing pasar. Dheweke wis paling dawa lan dipercaya sawetara sing paling gedhe WordPress situs ing internet sing entuk jutaan pengunjung saben wulan. Regane diwiwiti $ 25 / bln kanggo 1 situs web. Sampeyan entuk bandwidth 50 GB, panyimpenan 10 GB, 25,000 pengunjung, lan 35+ tema StudioPress kanthi gratis.

Kinsta

Kinsta misuwur kanthi manajemen sing terjangkau WordPress Rencana hosting. Dheweke duwe solusi kanggo kabeh wong saka blogger hobi nganti bisnis online sing mayuta-yuta dolar. Regane regane $ 30 / bln, sing entuk 1 situs, 25,000 kunjungan, panyimpenan 10 GB, CDN gratis 50 GB, migrasi situs web premium gratis, lan dhukungan pelanggan 24/7.

Liquid Web

Liquid Web khusus kanggo layanan hosting cloud sing dikelola kanthi lengkap. Dheweke nawakake sing dikelola kanthi lengkap WordPress hosting sing dikelola dening para ahli kanthi tarif sing terjangkau. Rega regane mung regane $ 19 / bln lan entuk 1 situs, panyimpenan 15 GB, bandwidth 2 TB, akun email tanpa wates, lan plugin iThemes Security Pro lan Sync gratis. Sisih paling apik babagan layanane yaiku supaya ora nemtokake jumlah pengunjung sing bisa dipikolehi saben wulan.

A2 Hosting

Diatur A2 Hosting WordPress layanan minangka salah sawijining sing paling terjangkau ing pasar. Regane regane mung $ 12.99 / bln lan entuk 1 situs web, panyimpenan 10 GB, migrasi situs gratis, lan bandwidth tanpa wates. Dheweke uga menehi lisensi Jetpack Personal gratis saben situs web sing diidini ing kabeh rencana.

DreamHost

Dreamhost dipercaya karo ewonan bisnis ing saindenging jagad. Sing Diatur WordPress Rencana hosting diwiwiti $ 16.95 / bln. Kanggo rega kasebut, sampeyan entuk ~ 100k kunjungan, akun email tanpa wates, panyimpenan 30 GB, bandwidth tanpa meteran, pementasan 1 klik, lan migrasi situs web otomatis kanthi gratis.

BionicWP

Skor 90+ BionicWP ing GTMetrix lan Google Page Speed ​​Insights njamin + malware lan “jaminan hack” minangka fitur sing apik. PLUS suntingan tanpa wates (30 menit suntingan kanggo njaluk pitulung babagan nganyari konten, ngunggah plugin, utawa nggawe pangaturan CSS sithik) wis nemtokake maneh WordPress industri.

VPS Hosting

VPS (server pribadi virtual) minangka potongan virtual saka server sing luwih gedhe. Iki minangka server virtual sing menehi sampeyan akses menyang sumber luwih akeh tinimbang Hosting Bersama utawa Hosting Ngatur. Sampeyan uga bisa ngontrol luwih akeh amarga tumindak kaya server khusus.

VPS hosting cocog kanggo bisnis sing ora preduli yen nggawe tangan reget nganggo teknologi back-end kanggo entuk performa sing substansial. VPS Hosting bisa ngatasi hosting bareng apa wae dina lan yen dioptimalake kanthi apik, sampeyan bisa menehi kinerja sing luwih apik tinimbang hosting sing dikelola kanthi rega kurang saka setengah rega.

Pros

  • Hosting web sing terjangkau sing dibangun kanggo kinerja.
  • Cepet nanggepi nalika sampeyan ora nuduhake sumber karo situs web liya.
  • Keamanan luwih akeh amarga situs web sampeyan diisolasi saka situs web liyane ing server.
  • Bisa menehi sampeyan kecepatan luwih apik tinimbang hosting sing dikelola kanthi rega sing luwih murah.

cons

  • Kurva belajar sing tajem yen sampeyan ora duwe komputer.

5 Perusahaan VPS Hosting Top

Scala Hosting

Scala Hosting nawakake hosting VPS sing dikelola kanthi lengkap kanggo bisnis cilik. Dheweke mbantu sampeyan mbukak situs web ing server VPS tanpa ilmu teknis. Regane sing regane regane regane mung $ 9.95 / bln lan oleh 1 Inti CPU, 2 GB RAM, 20 GB Storage, backup harian, lan alamat IP khusus. Sampeyan uga entuk migrasi situs web gratis.

Langgeng

Cloudways ngidini sampeyan milih antarane 5 panyedhiya hosting paling dhuwur kalebu AWS, Digital Ocean, lan Google Cloud. Dheweke ngatur server VPS kanggo sampeyan supaya sampeyan bisa fokus nambah bisnis. Regane regane mung $ 10 / bln, sing entuk RAM 1 GB, 1 Inti, Panyimpenan 25 GB, migrasi situs web gratis, lan Bandwidth 1 TB.

GreenGeeks

GreenGeeks nawakake layanan hosting web sing ramah lingkungan kanthi rega sing terjangkau. Hosting VPS sing dikelola diwiwiti $ 39.95 / bln lan menehi sampeyan: RAM 2 GB, 4 inti vCPU, Panyimpenan 50 GB, lan Bandwidth 10 TB. Sampeyan uga entuk transfer situs web gratis lan lisensi Softaculous gratis.

Liquid Web

Liquid Web misuwur amarga layanan hosting web sing dikelola kanthi lengkap. Layanan Hosting VPS sing dikelola diwiwiti mung $ 35 / bln lan menehi RAM 2 GB, 2 vCPU, 40 GB Storage, lan 10 TB Bandwidth. Sampeyan uga entuk dhukungan pelanggan 24/7.

InMotion Hosting

InMotion Hosting dipercaya karo ewonan bisnis ing saindenging jagad. Rencana Hosting VPS sing dikelola diwiwiti $ 29.99 / bln, sing bakal entuk RAM 4 GB, Panyimpenan 75 GB, 4 Bandwidth TB, lan 3 IP khusus. Sampeyan uga entuk nganti 5 cPanel lan WHM kanthi saben rencana.

darmabakti Hosting

Darmabakti hosting server menehi akses menyang server khusus sampeyan. Sampeyan menehi kontrol lengkap liwat server tanpa kudu dituduhake karo pelanggan lan situs web liyane. Alesan kenapa akeh bisnis milih mbukak rute sing ditemtokake yaiku keamanan sing ditawakake liwat VPS lan Shared Hosting.

Ing VPS lan Shared Hosting, sampeyan nuduhake sumber daya server karo pelanggan lan situs web liyane. Peretas ing Hosting Shared lan VPS bisa duweni potensi, liwat serangan canggih, entuk akses menyang informasi ing server sampeyan. Sanajan ora bisa kedadeyan ing bisnis cilik, bisa dadi ancaman nyata kanggo bisnis karo ewu pelanggan.

Kinerja sing luwih apik minangka sebab liyane kenapa sawetara bisnis milih Hosting Dedicated. Amarga sampeyan duwe kontrol lengkap liwat server lan ora ana tangga teparo kanggo nuduhake sumber daya kasebut, Server khusus bisa menehi kacepetan kanthi cepet kanggo situs web sampeyan.

Pros

  • Jinis hosting web sing paling aman amarga mung situs web sampeyan sing duwe akses menyang kabeh server.
  • Sampeyan duwe kontrol lengkap liwat kabeh server.
  • Lalu lintas tanpa wates lan sampeyan bisa ngukur kinerja situs web tanpa wates.
  • Hosting server khusus menehi wektu respons server sing ora ana tandhingane.
  • Gampang ngatasi jutaan pengunjung lan paku lalu lintas gedhe (gumantung karo konfigurasi lan perangkat keras).

cons

  • Ngatur lan ngoptimalake server khusus kudu akeh ilmu sisi server teknis.

5 Layanan Hosting Khusus sing paling apik

Liquid Web

Liquid Web nawakake hosting cloud lan layanan hosting web sing dikelola kanthi lengkap. Regane kanggo hosting khusus sing dikelola diwiwiti saka $ 169 / bln lan menehi 16 GB RAM, 4 Core CPU, 2 x 240 GB Storage, lan Bandwidth 5 TB. Sampeyan uga kalebu cPanel karo saben rencana.

Bluehost

Bluehost misuwur amarga tim dhukungan pelanggan sing menang penghargaan sing kasedhiya 24/7. Rencana hosting darmabakti sing ora dikelola diwiwiti saka $ 79.99 / bln. Sampeyan entuk 4 Cores, 4 GB RAM, 5 TB Bandwidth, 3 Alamat IP, lan Storage 500 GB. Sampeyan uga entuk jeneng domain gratis sajrone setaun kapisan.

GreenGeeks

GreenGeeks nawakake hosting web sing ramah lingkungan kanggo bisnis cilik ing saindenging jagad. Rega hosting sing didhasarake diwiwiti saka $ 169 / bln lan menehi RAM 2 GB, Panyimpenan 500 GB, 5 Alamat IP, lan Bandwidth 10,000 GB.

A2 Hosting

A2 Hosting nawakake solusi hosting web sing bisa diukur kanggo bisnis kanthi macem-macem bentuk lan ukuran. Dheweke nawakake hosting khusus sing ora dikelola wiwit $ 99.59 / bln. Sampeyan entuk RAM 8 GB, 2 x 500 GB Storage, 10 TB Bandwidth, lan 2 Core.

InMotion Hosting

InMotion Hosting minangka papan kanggo ewonan situs web ing saindenging jagad. Solusi hosting khusus kanggo mulai $ 139.99 / bln. Sampeyan entuk 4 Cores, 16 GB RAM, 6 TB Bandwidth, 1 Storage TB, lan 5 IP khusus. Sampeyan uga entuk hosting gratis 2 jam gratis.

FAQ Hosting Web

Apa web hosting?

Web Hosting minangka layanan sing mbantu sampeyan nerbitake situs web ing Internet. Situs web minangka sekumpulan file (HTML, CSS, JS, lsp) sing diwenehake menyang browser nalika sampeyan mbukak. Web Hosting ngidini sampeyan nyewa ruang server sing dibutuhake kanggo nyimpen file kasebut lan supaya bisa diakses ing Internet.

Pira biaya web hosting?

Biaya Hosting Web beda-beda gumantung saka jumlah lalu lintas situs web lan kode situs web sing rumit. Umumé, ngarepake mbayar ing antarane $ 3 nganti $ 30 saben wulan kanggo situs wiwitan. Yen sampeyan nggoleki opsi sing terjangkau, priksa host web sing disaranake ing sisih ndhuwur.

Kepiye cara ngirit dhuwit nganggo hosting web?

Cara paling gampang kanggo ngirit dhuwit karo host web yaiku golek rencana tahunan. Umume host web nawakake diskon tajem (udakara 50%) kanggo rencana tahunan.

Aku ora nyaranake golek kupon diskon kanggo host web ing Google amarga umume kupon ora bisa digunakake lan bakal mbuang-buang wektu. Ana situs sing promosi kupon palsu iki kanggo nampilake iklan. Yen ana kupon sing digunakake, aku lebokake ing ulasan, dadi manawa maca ulasan host web sing sampeyan arep tuku hosting sadurunge sampeyan entuk.

Apa layanan hosting web paling apik?

Yen sampeyan minangka pamula, bukak Siteground, DreamHost utawa Bluehost. Loro-lorone nawakake dhukungan pelanggan 24/7 sing ramah lan bakal mbantu sampeyan ngeculke kapan wae. Yen sampeyan duwe akeh WordPress situs, aku nyaranake lunga karo WP Engine utawa Kinsta.

Pira bandwidth sing dibutuhake?

Kanggo situs wiwitan sing ora entuk akeh lalu lintas, sampeyan ora butuh bandwidth sing akeh. Host web sing paling akeh bareng, kalebu rekomendasi, nawakake bandwidth tanpa wates.

Lan sanajan sampeyan mbukak host web sing ora nawakake bandwidth tanpa wates, situs wiwitan kanthi tingkat lalu lintas kurang ora butuh bandwidth luwih saka 10 nganti 30 GB. Nanging, syarat bandwidth sampeyan bakal saya tambah nalika entuk lalu lintas luwih akeh lan gumantung saka sepira bobot (ukuran) situs web sampeyan.

Aku nyaranake lunga karo Siteground utawa Bluehost yen sampeyan pamula. Dheweke nawakake bandwidth tanpa wates.

Apa aku kudu lunga karo tukang nggawe situs web tinimbang entuk hosting web?

Tukang gawe situs web nawakake cara sing gampang kanggo nggawe situs web pertama. Nanging, umume pangembang situs web ora duwe fungsi tambahan sing sampeyan mbutuhake mbesuk lan matesi jumlah kustomisasi menyang situs web sampeyan.

Aku menehi saran supaya WordPress minangka sistem manajemen konten situs web sampeyan tinimbang para pembangun situs web amarga nawakake kustomisasi lan ekstensibilitas luwih akeh. Lan kasedhiya karo pangaturan tema sing gampang. Sampeyan ngidini sampeyan nambah fungsi menyang situs web kalebu ecommerce kanthi nambahake plugin. Kajaba iku, minangka salah sawijining piranti lunak paling gampang kanggo pamula.

Layanan Hosting Web Paling Apik: Ringkesan

layanan hosting web paling apik dibandhingake

Yen sampeyan pengin ngembangake bisnis tanpa gangguan, sampeyan butuh hosting web sing dipercaya sing bisa dipercaya. Nanging, umume host web ora entuk wektu utawa dhuwit sampeyan.

Mula aku nggawe dhaptar iki. Kabeh host web ing dhaptar iki entuk persetujuan. Yen sampeyan ora bisa mutusake antarane kabeh pilihan, aku luwih gampang milih sampeyan:

Yen sampeyan pamula, bukak Situs utawa Bluehost. Loro-lorone nawakake dhukungan pelanggan 24/7 sing ramah lan bakal mbantu sampeyan ngeculke kapan wae.

Yen sampeyan duwe akeh WordPress situs, aku nyaranake lunga WP Engine utawa Kinsta. Loro-lorone misuwur amarga ngatur premium sing terjangkau WordPress layanan hosting. Dheweke nawakake dhukungan 24/7 lan dipercaya karo ewu merek gedhe ing saindenging jagad.

Dhaptar kabeh layanan hosting web sing ditinjau: