Pembangun Situs Web Paling apik ing taun 2021

Mbangun situs web pertama utawa toko online bisa dadi tugas sing angel banget. Ana akeh perkara sing kudu diputusake. Sampeyan kudu milih jeneng domain sing apik, host web, piranti lunak CMS, lan banjur kudu sinau cara ngatur kabeh. Ing kene para pembangun situs web ⇣. Alat kasebut minangka alat online sing gampang supaya sampeyan bisa nggawe situs web utawa toko online sajrone sawetara menit tanpa nulis kode.

Sanajan umume pangembang situs web gampang dipelajari lan dikemas fitur, ora kabeh digawe padha. Sadurunge milih sing arep dipilih, ayo mbandhingake tukang situs web paling apik ing pasar saiki:

Pembangun Situs Web Paling Anyar (2021 Banding Comparison)

WixSquarespaceShopifyWebflowSite123StrikinglyJimdoZyroGoogle My Business
Gratis Domain JenengYaYaOra AnaOra AnaYaYaYaOra AnaOra Ana
bandwidthUnlimitedUnlimitedUnlimited50 GB5 GBUnlimited20 GBUnlimitedLimited
Lumbung10 GBUnlimitedUnlimitedUnlimited10 GB3 GB15 GBUnlimitedLimited
Gratis SSL CertificateKlebuKlebuKlebuKlebuKlebuKlebuKlebuKlebuKlebu
Cithakan Klebu500 +80 +70 +100 +200 +150 +100 +30 +10 +
ecommerceYaYaYaYaYaYaYaYaYa
bloggingYaYaYaYaYaYaYaYaOra Ana
Dhukungan pelanggan24 / 724 / 724 / 724/7 liwat Email24 / 724 / 7Ing jam 424 / 7Limited
Trial freeRencana GratisNyoba 14 dinaNyoba 14 dinaRencana GratisRencana GratisRencana GratisRencana GratisNyoba 30 dinaTansah Bebas
priceSaka $ 10 / moSaka $ 12 / moSaka $ 29 / moSaka $ 12 / moSaka $ 12.80 / moSaka $ 8 / moSaka $ 9 / moSaka $ 1.61 / mofree

1. Wix (Pambangun Situs Web Paling apik ing taun 2021)

homepage wix

fitur

  • Jeneng domain gratis kanggo taun pisanan.
  • Jual tiket menyang acara langsung ing situs web sampeyan.
  • Atur pesenan hotel lan restoran kanthi online.
  • Adol lengganan menyang konten sampeyan.

Miwiti Wix
(Rencana diwiwiti $ 10 / mo)

Rencana Harga

Sambungake Domain combo Unlimited VIP Dhasar Bisnis Bisnis Unlimited VIP bisnis
Copot Ads Ora Ana Ya Ya Ya Ya Ya Ya
Nampa Pembayaran Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ya Ya Ya
Domain Gratis Kanggo Taun Pertama Ora Ana Ya Ya Ya Ya Ya Ya
Lumbung 35 GB 10 GB 3 GB 500 MB 20 GB 35 GB 50 GB
bandwidth 1 GB 2 GB Unlimited Unlimited Unlimited Unlimited Unlimited
Jam Video Ora kalebu 30 Minutes 1 Jam Jam 5 Jam 5 Jam 10 Unlimited
Pesenan Online Ora kalebu Ora kalebu Ora kalebu Ora kalebu Klebu Klebu Klebu
Langganan Ora kalebu Ora kalebu Ora kalebu Ora kalebu Klebu Klebu Klebu
price $ 4.50 / mo $ 8.50 / mo $ 12.50 / mo $ 24.50 / mo $ 17 / mo $ 25 / mo $ 35 / mo

Pros

  • Tukang bangunan situs web sing paling populer ing pasar
  • Nawakake kabeh sing dibutuhake kanggo mbangun lan ngatur toko online.
  • Rencana gratis ngidini sampeyan nyoba layanan sadurunge tuku.
  • Liwat 800 template digawe saka desainer bisa dipilih.
  • Gerbang pembayaran internal ngidini sampeyan miwiti njupuk pembayaran langsung.

cons

  • Sawise sampeyan milih template, mula angel diganti template liyane.
  • Yen sampeyan pengin nampa pembayaran, sampeyan kudu miwiti karo rencana $ 17 / wulan.

Wix minangka pembangun situs web favoritku. Iki minangka situs web kabeh-ing-siji sing bisa mbantu sampeyan njupuk bisnis kanthi online. Sampeyan pengin nggawe toko online utawa miwiti pesen restoran ing online, Wix nggawe gampang kaya sawetara klik.

sing editor ADI (Intelijen Desain Ponggawa) sing sederhana ngidini sampeyan ngrancang situs web sing pengin lan nambah fitur kanthi mung sawetara klik. Apa sing ndadekake Wix hebat yaiku dilengkapi fitur internal khusus kanggo restoran lan bisnis sing ana ing basis, saengga sampeyan bisa nggawe situs web kanthi profesional lan wiwit golek dhuwit saka dina kaping pisanan.

fitur wix

Sisih paling apik babagan Wix yaiku nawakake gateway pembayaran internal sampeyan bisa nggunakake kanggo miwiti nampa pembayaran. Kanthi Wix, sampeyan ora kudu nggawe akun PayPal utawa Stripe kanggo miwiti mbayar sanajan sampeyan bisa nggabungake menyang situs web.

template wix

Ngrancang situs web bisa uga angel. Sampeyan malah miwiti ing ngendi? Ana akeh pilihan sing bisa dipilih lan kudu dipilih. Wix nggawe gampang nggawe situs sampeyan mlaku kanthi nawakake luwih saka 800 template sing beda sampeyan bisa milih saka.

Iki uga gampang nggawe situs web sampeyan nggunakake editor seret lan selehake sing gampang. Pengin ngluncurake situs portofolio? Cukup pilih template, isi rincian, atur desain, lan voila! Situs web sampeyan urip.

2. Squarespace (Runner Up Best Website Builder)

squarespace

fitur

  • Kabeh sing dibutuhake kanggo ngluncurake, tuwuh lan ngatur toko online.
  • Atusan template pemenang penghargaan kanggo meh kabeh bisnis.
  • Salah sawijining editor situs web paling gampang ing pasar.
  • Adol apa wae kalebu produk fisik, layanan, produk digital, lan anggota.

Miwiti Squarespace
(Entuk diskon 10% kanggo kabeh rencana dina iki)

Rencana Harga

Personal Bisnis Perdagangan Dasar Dagang Lanjut
Domain Gratis Kanggo Taun Pertama Klebu Klebu Klebu Klebu
bandwidth Unlimited Unlimited Unlimited Unlimited
Lumbung Unlimited Unlimited Unlimited Unlimited
Kontributor 2 Unlimited Unlimited Unlimited
Integrasi lan Blokir Premium Ora kalebu Klebu Klebu Klebu
eCommerce Ora kalebu Klebu Klebu Klebu
Biaya Transaksi N / A 3% 0% 0%
Langganan Ora kalebu Ora kalebu Ora kalebu Klebu
Titik Penjualan Ora kalebu Ora kalebu Klebu Klebu
Analytics eCommerce canggih Ora kalebu Ora kalebu Klebu Klebu
price $ 12 / mo $ 18 / mo $ 26 / mo $ 40 / mo

Pros

  • Cithakan pemenang penghargaan sing katon luwih apik tinimbang para pembangun situs web liyane.
  • Integrasi kanggo PayPal, Belang, Apple Pay, lan AfterPay.
  • Otomatis pengajuan pajak penjualan karo integrasi TaxJar.
  • Pemasaran Email lan Alat SEO kanggo ngembangake bisnis sampeyan.
  • Jeneng domain gratis kanggo taun pisanan.

cons

  • Sampeyan mung bisa miwiti adol nganggo rencana Bisnis $ 18 / wulan.

Squarespace minangka salah sawijining pembangun situs web sing paling gampang. Nerangake karo atusan template pemenang penghargaan sampeyan bisa nyunting lan ngluncurake situs web sajrone sawetara menit.

template kothak

Katalog kasebut nduweni template kanggo meh kabeh jinis bisnis kalebu acara, anggota, toko online, lan blog. Platform kasebut nawakake akeh cara kanggo golek dhuwit karo situs web sampeyan. Sampeyan bisa adol layanan utawa produk. Sampeyan uga bisa nggawe area anggota kanggo pamirsa supaya bisa mbayar kanggo entuk akses menyang konten premium.

fitur kothak

Squarespace kasedhiya karo alat pemasaran email internal kanggo mbantu sampeyan ngembangake bisnis. Sampeyan bisa ngirim email kanthi otomatis supaya pelanggan tetep aktif, promosi produk anyar, utawa ngirim kupon diskon kanggo pelanggan.

Yen sampeyan kasengsem karo Squarespace, waca review saka Squarespace sing mlebu kanthi jero rega. Bakal mbantu sampeyan mutusake apa cocog karo Squarespace utawa ora.

3. Shopify (Paling apik kanggo nggawe toko e-commerce)

Shopify

fitur

  • Tukang nggawe situs web eCommerce paling gampang.
  • Salah sawijining platform eCommerce paling kuat.
  • Piranti pemasaran internal kanggo mbantu ngembangake bisnis.
  • Mulai adol offline nggunakake sistem Shopify POS.

Miwiti Shopify
(Rencana diwiwiti saka $ 29 saben wulan)

Rencana Harga

Dasar Shopify Shopify Advanced Shopify
Unlimited Produk Klebu Klebu Klebu
Kode diskon Klebu Klebu Klebu
Pembatalan Troli Recovery Klebu Klebu Klebu
Akun Staff 2 5 15
lokasi Nganti 4 Nganti 5 Nganti 8
Laporan Profesional Ora kalebu Klebu Klebu
Biaya Transaksi Online 2.9% + 30 ¢ USD 2.6% + 30 ¢ USD 2.4% + 30 ¢ USD
Diskon Pengiriman Nganti 74% Nganti 74% Nganti 76%
24 / 7 Customer Support Klebu Klebu Klebu
price $ 29 / mo $ 79 / mo $ 299 / mo

Pros

  • Kasedhiya alat pemasaran email internal.
  • Ngatur kabeh saka pembayaran, pesenan, lan pengiriman saka siji platform.
  • Gerbang pembayaran internal nggawe gampang miwiti mbayar.
  • Dhukungan pelanggan 24/7 kanggo mbantu sampeyan nalika macet.
  • Atur toko sampeyan ing endi wae sampeyan nggunakake aplikasi seluler.

cons

  • Bisa dadi sithik larang yen sampeyan lagi wae miwiti.
  • Alat desain situs web Shopify ora canggih kaya alat liyane ing dhaptar iki.

Shopify ngidini sampeyan nggawe toko online sing keukur sing bisa ngatasi apa wae saka sepuluh nganti atusan ewu pelanggan.

padha dipercaya karo ewonan bisnis cilik lan gedhe ing saindenging jagad. Yen sampeyan serius babagan miwiti toko online, Shopify minangka pilihan sing paling apik. Platform kasebut bisa diukur lan dipercaya karo akeh merek gedhe.

tema shopify

Editor situs web Shopify uga kasedhiya luwih saka 70 template gaweyan profesional. Katalog kasebut nduweni template kanggo meh kabeh bisnis. Sampeyan bisa ngatur kabeh aspek desain situs web kanthi nggunakake setelan sederhana ing alat editor tema Shopify.

Sampeyan uga bisa nyunting CSS lan HTML tema situs web sampeyan. Lan yen sampeyan pengin nggawe sing khusus, sampeyan bisa nggawe tema dhewe nganggo basa templat Cairan.

Apa sing misahake Shopify saka pembangun situs web liyane ing dhaptar iki yaiku khusus kanggo situs web eCommerce lan bisa mbantu sampeyan mbangun toko online lengkap kanthi manajemen inventaris sing gampang siap saingan karo merek gedhe ing industri sampeyan.

fitur shopify

Sisih paling apik yaiku Shopify karo gateway pembayaran internal sing nggawe sampeyan gampang langsung njupuk pembayaran. Shopify ngidini sampeyan adol ing endi wae online lan uga offline nggunakake Sistem POS. Yen sampeyan pengin miwiti njupuk pembayaran kanggo bisnis offline, sampeyan bisa njaluk mesin POS kanthi biaya tambahan.

Sadurunge mbukak kabeh, waca luwih jero Review shopify. Review kabeh fitur Shopify lan watesan. Bakal mbantu sampeyan milih rencana Shopify sing cocog kanggo bisnis sampeyan.

4. Aliran Web (Paling apik kanggo para desainer lan profesional)

aliran udara

fitur

  • Alat canggih sing ngidini sampeyan ngrancang situs web kanthi cara sing dikarepake.
  • Digunakake dening desainer profesional ing perusahaan gedhe kayata Zendesk lan Dell.
  • Puluhan templat gaweyan desainer gratis.

Miwiti Webflow
(Rencana diwiwiti saka $ 12 saben wulan)

Rencana Harga

dhasar CMS Bisnis Standard Plus Linuwih
Artikel-artikel wonten 100 100 100 100 100 100
Kunjungan saben wulan 25,000 100,000 1000,000 100,000 1000,000 1000,000
Barang Koleksi 0 2,000 10,000 2,000 10,000 10,000
Bandwidth CDN 50 GB 200 GB 400 GB 200 GB 400 GB 400 GB
Fitur eCommerce Ora kalebu Ora kalebu Ora kalebu Klebu Klebu Klebu
Simpen Barang Ora Ditrapake Ora Ditrapake Ora Ditrapake 500 1,000 3,000
Checkout khusus Ora Ditrapake Ora Ditrapake Ora Ditrapake Klebu Klebu Klebu
Kranjang Blanja Khusus Ora Ditrapake Ora Ditrapake Ora Ditrapake Klebu Klebu Klebu
Biaya Transaksi Ora Ditrapake Ora Ditrapake Ora Ditrapake 2% 0% 0%
price $ 12 / mo $ 16 / mo $ 36 / mo $ 29 / mo $ 74 / mo $ 212 / mo

Pros

  • Pilihan template gratis lan premium sing bisa dipilih.
  • Rencana gratis kanggo nyoba alat kasebut sadurunge tuku langganan premium.
  • Fitur CMS sing gampang kanggo nggawe lan ngatur konten kanthi gampang ing situs web sampeyan.

cons

  • Fitur eCommerce mung kasedhiya ing rencana eCommerce sing diwiwiti saka $ 29 / wulan.

Webflow menehi kebebasan lengkap babagan desain situs web sampeyan. Ora kaya alat liyane ing dhaptar iki, bisa uga dudu sing paling gampang, nanging paling maju.

editor alur web

Tinimbang nggawe desain ing Photoshop lan ngonversi dadi HTML, sampeyan bisa nggawe situs web kanthi langsung ing Webflow kanthi alat canggih sing menehi sampeyan kebebasan desain web lengkap liwat saben piksel.

Ngatur kabeh sing kalebu wates lan bantalan elemen individu, tata letak situs web sampeyan, lan saben detail sing paling cilik.

template webflow

Webflow kasedhiya karo puluhan template situs web sing apik gratis sampeyan bisa langsung nyunting. Lan yen sampeyan ora bisa nemokake sing cocog karo selera sampeyan, sampeyan tuku template premium saka toko tema Webflow. Kasedhiya template kanggo saben jinis bisnis.

Aliran Web ora diwatesi mung kanggo panyipta situs web. Sampeyan uga bisa mbantu miwiti adol kanthi online. Kasedhiya karo kabeh fitur eCommerce sing sampeyan butuhake. Sampeyan ngidini sampeyan adol produk digital uga fisik. Sampeyan bisa nampa pembayaran ing situs web kanthi nggunakake integrasi Webflow kanggo Stripe, PayPal, Apple Pay, lan Google Pay.

Webflow nawakake rong undakan rega sing beda: Rencana Situs lan Rencana eCommerce. Mantan iki cocog kanggo sapa wae sing pengin miwiti blog, situs web pribadi, utawa wong sing ora kepengin adol online. Sing terakhir yaiku kanggo wong sing pengin miwiti adol kanthi online.

Sadurunge miwiti karo Webflow, disaranake luwih dhisik maca Tinjauan aliran web. Iki ngrembug babagan pro lan kontra sing bakal ditindakake karo Webflow lan mriksa rencana rega kasebut.

5. Site123 (Paling apik kanggo nggawe situs web multibahasa)

site123

fitur

  • Salah sawijining pangembang situs web sing paling gampang lan gampang.
  • Rega paling murah ing pasar.
  • Welasan template sing bisa dipilih.

Miwiti Site123
(Rencana diwiwiti saka $ 12.80 / wulan)

Rencana Harga

free Premium
Lumbung 250 MB 10 GB Storage
bandwidth 250 MB Bandwidth 5 GB
Domain Gratis Kanggo Taun Pertama N / A Klebu
Site123 Ngambang Tag ing situs web sampeyan Ya Dibusak
domain Subdomain Sambungake domain sampeyan
eCommerce Ora kalebu Klebu
price $ 0 / mo $ 12.80 / mo

Pros

  • Salah sawijining tukang nggawe situs web sing paling murah.
  • Mulai adol online lan atur pesenan saka siji platform.
  • Dhukungan pelanggan 24/7.
  • Tukang nggawe situs web sing gampang gampang dipelajari.

cons

  • Cithakan kasebut ora apik kaya para pembangun situs web liyane ing dhaptar iki.
  • Pambangun situs web ora pati apik kanggo para pesainge.

Site123 minangka salah sawijining pembangun situs web sing paling murah ing dhaptar iki. Sampeyan ngidini sampeyan ngluncurake toko online kanthi $ 12.80 saben wulan. Sampeyan bisa uga dudu editor situs web sing paling canggih, nanging minangka salah sawijining sing paling gampang. Kasedhiya karo pilihan template sing bisa dipilih.

fitur site123

Site123 yaiku dikemas nganggo alat pemasaran sing apik tenan kanggo mbantu sampeyan ngembangake bisnis. Kasedhiya alat pemasaran email supaya bisa terus berhubungan karo pelanggan lan promosi produk sampeyan. Kasedhiya uga kothak layang internal supaya sampeyan bisa nggawe alamat email nganggo jeneng domain sampeyan dhewe.

Fitur eCommerce Site123 ngidini sampeyan ngatur pesenan lan inventaris saka sak panggonan. Iki uga mbantu sampeyan ngatur tarif pengiriman lan pajak.

6. Nggumunake (Paling apik kanggo nggawe situs web siji kaca)

pancen nggegirisi

fitur

  • Salah sawijining pembangun situs web sing paling gampang.
  • Mulai adol online kanthi nyambungake PayPal utawa Stripe.
  • Piranti pemasaran kalebu live chat, buletin, lan formulir.

Miwiti Strike
(Rencana diwiwiti saka $ 8 / wulan)

Rencana Harga

free Limited saben VIP
Custom Domain Mung Subdomain Strikingly.com Sambungake Domain Khusus Sambungake Domain Khusus Sambungake Domain Khusus
Jeneng Domain Gratis Kanthi Reregan Tahunan Ora kalebu Klebu Klebu Klebu
Camping Situs gratis tanpa wates 2 3 5
Lumbung 500 MB 1 GB 3 GB 10 GB
bandwidth 5 GB 50 GB Unlimited Unlimited
Products 1 saben situs 5 saben situs 300 saben situs 500 saben situs
Keanggotaan Ora kalebu Ora kalebu Klebu Klebu
Tingkat Keanggotaan Multiple Ora kalebu Ora kalebu Ora kalebu Klebu
Dhukungan pelanggan 24 / 7 24 / 7 24 / 7 Dhukungan 24/7 prioritas
price $ 0 / mo $ 8 / mo $ 16 / mo $ 49 / mo

Pros

  • Dibangun kanggo pamula. Gampang sinau lan miwiti nggunakake.
  • Dhukungan pelanggan 24/7
  • Rencana gratis kanggo nyoba banyu sadurunge mlebu kabeh.
  • Cocog kanggo nggawe situs web sak kaca.
  • Welasan template sing bisa dipilih.

cons

  • Cithakan ora dirancang kanthi apik kanggo kompetisi.

Muncul banget minangka tukang situs web profesional siji kaca kanggo freelancers, fotografer, lan kreatif liyane kanggo nampilake karyane. Saiki, iku a tukang nggawe situs web lengkap sing bisa nggawe meh kabeh jinis situs web.

template sing nyerang

Apa sampeyan pengin miwiti blog pribadi utawa ngluncurake toko online, sampeyan bisa nindakake kabeh kanthi fitur eCommerce Strikaning. Malah ngidini sampeyan nggawe area anggota kanggo pamirsa. Sampeyan ngidini sampeyan premi isi ing mburine paywall.

Striking ngidini sampeyan nggawe situs web siji-kaca lan multipage. Kasedhiya karo puluhan template situs web minimalis kanggo dipilih. Editor situs web kasebut gampang dipelajari lan bisa mbantu nggawe situs web sampeyan mlaku sajrone sawetara menit.

7. Jimdo (Pembuat situs web paling apik kanggo total pamula)

jimdo

fitur

  • Welasan template sing bisa dipilih.
  • Bukak toko online dina iki nggunakake editor situs web sing sederhana.
  • Jeneng domain gratis kanggo taun pisanan.

Miwiti karo Jimdo
(Rencana diwiwiti saka $ 9 / wulan)

Rencana Harga

Play Mulai tuwuh Unlimited dhasar Bisnis VIP
bandwidth 2 GB 10 GB 20 GB Unlimited 10 GB 20 GB Unlimited
Lumbung 500 MB 5 GB 15 GB Unlimited 10 GB 15 GB Unlimited
Gratis Domain Jimdo Subdomain Klebu Klebu Klebu Klebu Klebu Klebu
Toko online Ora kalebu Ora kalebu Ora kalebu Ora kalebu Klebu Klebu Klebu
Artikel-artikel wonten 5 10 50 Unlimited 10 50 Unlimited
Varian Produk Ora Ditrapake Ora Ditrapake Ora Ditrapake Ora Ditrapake Ora kalebu Klebu Klebu
Tata Letak Produk Ora Ditrapake Ora Ditrapake Ora Ditrapake Ora Ditrapake Ora kalebu Klebu Klebu
Dhukungan pelanggan N / A Sajrone 1-2 dina kerja Ing jam 4 Kurang saka 1 jam Dhukungan email Dhukungan email Kurang saka 1 jam
price $ 0 / mo $ 9 / mo $ 15 / mo $ 39 / mo $ 15 / mo $ 19 / mo $ 39 / mo

Pros

  • Edo logo Jimdo mbantu sampeyan nggawe logo sawetara detik.
  • Atur pesenan sampeyan nalika sampeyan nggunakake aplikasi seluler Jimdo.
  • Ora dikenani biaya transaksi tambahan ing ndhuwur ragad gateway pembayaran.
  • Rencana gratis kanggo nyoba lan nyoba layanan sadurunge tuku.

cons

  • Cithakan kasebut katon dhasar banget.

Jimdo minangka tukang situs web sing biasane misuwur amarga keramahane para pamula lan fitur eCommerce. Sampeyan ngidini sampeyan bangun lan bukak toko online sampeyan sajrone sawetara menit. Kasedhiya karo puluhan template responsif sing bisa dipilih.

e-commerce jimdo

Sisih paling apik babagan Jimdo yaiku menehi platform kabeh-kanggo-siji kanggo ngatur katalog lan pesenan sampeyan. Sampeyan bisa ngatur pesenan lan toko nalika mlaku nganggo aplikasi seluler Jimdo.

8. Zyro (tukang nggawe situs web paling murah)

homepage zyro

fitur

  • Pembangun situs web paling murah ing pasar.
  • Atur pesenan lan inventaris saka siji dashboard.
  • Jeneng domain gratis kanggo taun pisanan.
  • Tambahake obrolan langsung messenger ing situs web sampeyan.
  • Adol produk sampeyan ing Amazon.

Miwiti Zyro
(Entuk diskon 10% kabeh rencana saiki)

Rencana Harga

Rencana dhasar ngeculke eCommerce eCommerce Plus
bandwidth 3 GB Unlimited Unlimited Unlimited
Lumbung 1 GB Unlimited Unlimited Unlimited
Domain Gratis Kanggo Taun Pertama Ora kalebu Klebu Klebu Klebu
eCommerce Ora kalebu Ora kalebu Klebu Klebu
Products Ora Ditrapake Ora Ditrapake 100 Unlimited
Pembatalan Troli Recovery Ora Ditrapake Ora Ditrapake Ora kalebu Klebu
Filter-filter Produk Ora Ditrapake Ora Ditrapake Ora kalebu Klebu
Jual ing Amazon Ora Ditrapake Ora Ditrapake Ora kalebu Klebu
price $ 1.61 / sasi $ 2.63 / sasi $ 7.64 / sasi $ 12.74 / sasi

Pros

  • Miwiti adol kanthi online sawetara menit.
  • Puluhan template digawe para desainer kanggo mbantu situs web sampeyan tampil.
  • Gampang sinau seret lan selehake editor situs web.

cons

  • Rencana eCommerce diwiwiti saka $ 24.99 / wulan.

Zyro minangka salah sawijining pangembang situs web sing paling gampang lan murah ing pasar. Kasedhiya karo puluhan template situs web sing digawe desainer kanggo saben industri sing bisa dibayangake. Sampeyan ngidini sampeyan ngowahi kabeh aspek desain kanthi antarmuka seret lan selehake sing gampang.

template zyro

Yen sampeyan pengin ngluncurake toko online, Zyro minangka papan sing paling apik kanggo miwiti. Gampang digunakake lan ngidini sampeyan ngatur kabeh pesenan lan inventaris saka sak panggonan. Kasedhiya alat kanggo ngotomatisasi kabeh saka pengiriman lan pangiriman nganti ngajokake pajak.

fitur zyro

Uga kasedhiya karo fitur eCommerce penting liyane kayata kupon diskon, macem-macem pilihan pembayaran, lan analitik. Malah ngidini sampeyan adol kupon hadiah kanggo situs web sampeyan.

Zyro minangka tukang situs web sing apik nanging ora cocog kanggo kabeh kasus panggunaan. Yen sampeyan mikir arep lunga karo Zyro, priksa kanthi jero Zyro Review. Iku bakal mbantu sampeyan mutusake apa sing nggawe situs web kanggo sampeyan.

9. Google Bisnisku (Pembuat situs web gratis paling apik)

fitur

  • Gratis rampung kanggo ngluncurake situs web sampeyan.
  • Gawe situs web dhasar sajrone sawetara menit.
  • Sambungake kanthi otomatis menyang dhaptar Google Bisnisku ing peta.

google bisnisku

Pros

  • Gratis kabeh.
  • Miwiti subdomain gratis.
  • Cara sing gampang kanggo pelanggan entuk informasi luwih lengkap babagan bisnis sampeyan.

cons

  • Mung bisa nggawe situs web dhasar ..
  • Ora ana fitur eCommerce.

Google My Business ngijini sampeyan nggawe situs web gratis kanggo bisnis sampeyan kanthi cepet. Sampeyan ngidini sampeyan nambah galeri kanggo nampilake gambar sing ana gandhengane karo bisnis sampeyan. Sampeyan uga ngidini sampeyan nggawe dhaptar produk utawa penawaran layanan.

Google Bisnisku gratis. Biaya mung sing sampeyan bayar yaiku jeneng domain yen sampeyan pengin nggunakake jeneng domain khusus kanggo situs web gratis.

Sampeyan uga bisa ngirim update ing situs web Google My Business. Sampeyan uga ngidini sampeyan nggawe kaca kontak cepet supaya pelanggan bisa nyedhaki sampeyan.

Mulya nyebutake

Kontak Konstan (Paling apik kanggo nggawe situs nggunakake AI)

fitur

  • Gawe situs web profesional kanthi gratis nggunakake pambangun adhedhasar AI sing sederhana.
  • Salah sawijining platform pemasaran email paling apik ing pasar.
  • Gawe toko online lan promosi produk sampeyan kanthi nggunakake pemasaran email.

tukang nggawe situs web kontak terus-terusan

Contact pancet minangka platform pemasaran email sing digunakake dening ewu bisnis ing saindenging jagad. Piranti kasebut mbantu sampeyan nggawe lan ngoptimalake kabeh corong ing siji platform. Babagan sing paling apik babagan nggawe situs web sampeyan karo Kontak Konstan yaiku menehi sampeyan akses menyang platform pemasaran email sing kuat tanpa kudu ngatur macem-macem dashboard lan alat.

Simvoly (Paling apik kanggo nggawe corong)

fitur

  • Solusi kabeh-kanggo-siji kanggo nggawe lan ngoptimalake corong pemasaran sampeyan.
  • Kasedhiya karo fungsi eCommerce lan CRM internal.
  • Tukang seret lan selehake sing gampang kanggo ngrancang situs web lan kaca kebangkrutan.

tukang nggawe situs web simvoly

Simvoly ngidini sampeyan nggawe corong pemasaran saka awal lan tanpa alat pihak katelu. Kasedhiya alat optimasi sing ngidini sampeyan ngoptimalake corong kanggo nambah tarif konversi lan penghasilan. Supaya sampeyan gampang pamisah nyoba kaca kebangkrutan kanggo ngoptimalake dadi mesin dhuwit. Apa sampeyan pengin adol kursus, produk fisik, utawa layanan, sampeyan bisa kanthi gampang nganggo fitur eCommerce lan CRM Simvoly.

Mailchimp (Paling apik kanggo nggabungake pemasaran email)

fitur

  • Tukang nggawe situs web sing gampang kanggo ngluncurake situs web kanthi gratis.
  • Salah sawijining alat pemasaran email sing paling apik.
  • Salah sawijining pembangun situs web paling gampang kanthi puluhan template.

tukang nggawe situs web mailchimp

MailChimp minangka salah sawijining platform Email Marketing paling gedhe ing pasar. Dheweke minangka salah sawijining sing paling tuwa lan diwiwiti minangka alat kanggo bisnis cilik. Tujuan utamane yaiku supaya bisnis cilik bisa berkembang kanthi online. Kanthi Mailchimp, sampeyan ora mung bisa mbukak situs web Dina iki nanging uga entuk akses menyang sawetara alat pemasaran paling apik ing Internet.

Mailchimp bisa uga ora canggih utawa kaya fitur kaya para pangembang situs web liyane sing ana ing dhaptar kasebut, nanging nggawe kesederhanaan.

Apa sing kudu digoleki Nalika Milih Pembangun Situs Web Paling Apik?

Sing penting digoleki yaiku gampang digunakake. Pembangun situs web sing apik nggawe situs web sampeyan lan ngatur gampang kaya ngeklik tombol lan nyunting teks.

Bab liya sing kudu digoleki yaiku katalog tema amba. Pembangun situs web sing nawakake akeh template kayata Wix lan Squarespace supaya sampeyan bisa nggawe meh kabeh jinis situs web. Dheweke duwe template premade kanggo meh kabeh jinis situs web sing bisa dibayangake.

Lan yen sampeyan ora bisa nemokake template sing sampurna, mula sampeyan bakal milih template wiwitan lan ngapiki supaya pas karo gaya kreatif sampeyan.

Apa sampeyan pamula utawa maju, disaranake sampeyan melu Wix utawa Squarespace. Kalorone nawakake kabeh fitur sing dibutuhake kanggo mbukak bisnis online sing sukses. Waca sandi Wix vs Squarespace maneh kanggo mutusake endi sing paling cocog kanggo sampeyan.

Pungkasan, yen sampeyan pengin miwiti adol online utawa mbesuk, sampeyan bakal pengin golek tukang situs web sing nawakake fitur eCommerce kayata Langganan, Area Keanggotaan, tiket online, lsp. Iki ngidini sampeyan nggedhekake bisnis lan nambah aliran penghasilan anyar ing mbesuk tanpa ngoper platform.

Biaya Pembangun Situs Web - Apa Sing Klebu, lan Ora Kalebu?

Kanggo umume bisnis online, tukang situs web kalebu kabeh sampeyan kudu ngluncurake, ngatur, lan ngukur bisnis sampeyan. Nanging, yen sampeyan wiwit entuk sawetara doyo tarik, sampeyan bakal pengin nandur modal ing strategi menehi tandha kayata Email Marketing.

Umume tukang situs web aja nawakake alat pemasaran internal. Lan sing nindakake kayata Squarespace lan Wix dikenani biaya tambahan.

Biaya liyane sing kudu dielingi yaiku biaya nganyari maneh domain. Akeh pangembang situs web nawakake jeneng domain gratis ing taun kapisan lan banjur menehi tarif standar saben taun sabanjure sawise iku.

Yen iki pisanan nggawe bisnis online, elinga yen sampeyan pemroses pembayaran ngisi biaya sing sithik kanggo saben transaksi. Sampeyan kudu mbayar biaya iki, sing biasane udakara 2-3% saben transaksi, sanajan sampeyan nggawe situs web minangka gateway pembayaran sampeyan.

Napa Sampeyan Kudu Nimbang WordPress (nggunakake tukang kaca kaya Elementor utawa Divi)

Sanajan tukang situs web bisa mbantu sampeyan ngluncurake lan ngembangake bisnis online, dheweke bisa uga ora cocog kanggo saben kasus panggunaan. Yen sampeyan pengin kontrol lengkap liwat situs web kalebu tampilan, kode, lan server, sampeyan kudu dadi host situs web dhewe.

Hosting situs web sampeyan uga ngidini sampeyan nambahake sembarang fitur sing sampeyan pengin. Kanthi tukang situs web, sampeyan winates kanggo fitur sing ditawakake.

Yen sampeyan milih mbukak rute iki, sampeyan kudu Sistem Manajemen Konten kayata WordPress sing ngidini sampeyan ngatur konten ing situs web kanthi nggunakake dashboard sederhana.

Sampeyan bisa uga pengin nandur modal ing panyipta kaca sing apik kayata Divi or Panganggo kaca unsur. Dheweke padha karo para pembangun situs web ing dhaptar iki lan bisa mbantu sampeyan ngatur situs web kanthi seret lan selehake sing gampang.

Yen sampeyan wis mutusake kanggo mbukak rute iki lan dadi tuan rumah sampeyan dhewe WordPress situs web, aku saranake sampeyan mriksa Review Elementor vs Divi. Sampeyan bakal mbantu mutusake endi saka rong raksasa sing paling cocog kanggo kasus panggunaan sampeyan.

Pitakonan Paling Sering

Apa sing nggawe situs web?

Pembangun situs web minangka platform online sing ngidini sampeyan nggawe situs web tanpa ilmu teknis. Dheweke nawakake antarmuka drag-and-drop sederhana sing mbantu sampeyan ngrancang situs web kaya sing dikarepake.

Alesan paling gedhe sing nggunakake panggunaan situs web yaiku katalog atusan template kanggo saben jinis situs web. Iki ngidini sampeyan bukak situs web sampeyan sajrone sawetara menit. Cukup pilih template, atur desain lan konten, tekan peluncuran, lan banjur! Situs web sampeyan urip.

Apa entuk gawe situs web iku regane?

Yen sampeyan durung nate nggawe utawa ngatur situs web sadurunge, bisa dadi akeh sing kudu dijupuk lan sinau. Mbangun situs web kanthi mandhiri bisa dadi tugas sing angel banget kanthi kurva pembelajaran sing tajem. Ora ngerteni jumlah wektu lan sumber daya sing bisa dibutuhake kanggo njaga situs web khusus.

Ing kene para pembangun situs web mlebu. Dheweke mbantu sampeyan mbangun lan ngatur situs web tanpa ilmu teknis. Umume wong-wong mau nggawa meh kabeh sing dibutuhake kanggo njupuk bisnis online lan ngatur. Dheweke mbantu mbantu nggawe meh kabeh jinis situs web. Apa sampeyan pengin miwiti blog utawa toko online, tukang nggawe situs web bisa mbantu sampeyan ngrampungake.

Apa luwih becik kode situs web sampeyan dhewe tinimbang nggunakake pembangun situs web?

Nyewa pangembang web kanggo kode situs web khusus bisa rampung pirang-pirang wulan nganti rampung lan bisa regane ewonan dolar. Sampeyan uga mbutuhake perawatan rutin sing bisa mbayar atusan dolar saben wulan gumantung saka kerumitan situs web sampeyan.

Kajaba sampeyan wis siyap ngentekake ewonan dolar kanggo mbangun lan njaga situs web, sampeyan ora kudu nyoba nggawe situs web khusus. Mbangun situs web nggunakake tukang situs web bisa dadi alternatif sing luwih murah.

Sampeyan bisa nggawe meh kabeh situs web nggunakake situs web kanthi sekedhik biaya. Ora preduli, dheweke ora mbutuhake perawatan rutin. Kanthi regane $ 2 saben wulan, sampeyan bisa mbukak situs web lan mbukak.

Apa sing kudu aku goleki ing tukang situs web?

Pembangun situs web paling apik yaiku sing ngidini sampeyan ngatur kabeh aspek situs web. Umume tukang situs web ing dhaptar iki ngidini sampeyan ngatur kabeh saka logo nganti CSS lan HTML sing ndasari.

Tukang nggawe situs web sing apik dilengkapi plugin / modul sing bisa sampeyan instal ing situs web kanggo nambah fungsi kayata komentar, tombol nuduhake, blog, lsp. Dheweke ngidini sampeyan ngaktifake utawa mateni fitur kasebut kanthi siji klik.

Akeh tukang situs web khusus nggawe situs eCommerce. Yen sampeyan pengin nggawe toko online, sampeyan kudu golek tukang situs web sing nawakake solusi eCommerce kabeh-siji. Contone, Squarespace ngidini sampeyan ngatur kabeh babagan toko online kalebu katalog, faktur, lan uga pangiriman saka siji antarmuka.

Pambangun situs web sing paling apik?

Tukang nggawe situs web favoritku yaiku Wix amarga dilengkapi fitur sing paling akeh lan minangka salah sawijining sing paling gampang digunakake. Nawakake luwih saka 800 template sing dirancang profesional sing bisa diowahi kanthi antarmuka seret lan selehake sing gampang.

Lan sing paling apik yaiku sampeyan bisa miwiti njupuk pembayaran ing situs web wiwit dina kaping pisanan amarga Wix nawakake gateway pembayaran internal. Sampeyan pengin adol layanan utawa produk, sampeyan bisa nindakake kabeh nganggo Wix. Sampeyan uga bisa nggawe reservasi kanggo restoran utawa acara kanthi online. Sampeyan uga bisa nggunakake kanggo nggawe area anggota premium kanggo pamirsa.

Sisih sing paling apik yaiku sampeyan bisa nggayuh tim dhukungan nalika sampeyan macet lan dheweke bakal mbantu sampeyan.

Yen dhuwit dadi kuwatir, mula Zyro minangka alternatif sing murah. Rencana diwiwiti saka regane $ 2 saben wulan lan Zyro ngidini sampeyan nggawe situs web utawa toko online sing apik, domain gratis kanggo rencana tahunan lan hosting web gratis kalebu.

Apa luwih becik digunakake WordPress utawa tukang situs web?

Yen sampeyan pengin nggawe situs web khusus kanthi fitur canggih utawa yen sampeyan pengin luwih ngontrol situs web, sampeyan kudu dadi host sampeyan dhewe. Kasedhiya tantangane dhewe, nanging Piranti Lunak Manajemen Konten kayata WordPress bisa luwih gampang. Sampeyan bisa ngatur saben aspek nganggo plugin lan kode khusus.

Mikat saka WordPress iku gampang extensibility. Pengin miwiti adol produk ing situs web sampeyan? Cukup instal WooCommerce, a WordPress plugin sing nambah fungsi eCommerce. Kaya ngono, ana plugin kanggo meh kabeh sing bisa dibayangake.

Nanging perdagangan iku gampang digunakake. Sanajan WordPress saiki wis dadi pangguna luwih ramah, isih gampang kaya gaweyan situs web. Tukang gawe situs web nggawe kabeh gampang dadi sawetara klik. Pembangun situs web uga entuk akses menyang dhukungan pelanggan kanggo mbantu sampeyan nalika macet.

Cekakipun: Yen sampeyan pengin kakehan, nanging ora preduli yen tangan sampeyan reget, go with WordPress. Yen sampeyan pengin gampang digunakake lan ora ana pangopènan, bukak pembangun situs web.

Pembangun situs web gratis vs pembangun situs web sing mbayar?

Pembangun situs web gratis minangka titik wiwitan yen sampeyan durung nate nggawe situs web sadurunge. Lan aku nyaranake sampeyan coba rencana gratis utawa nyoba gratis saka panyipta situs web sing sampeyan pilih sadurunge mbayar.

Pambangun situs web mung migunani yen sampeyan tetep tetep nganggo siji platform suwene amarga migrasi situs web sampeyan saka siji platform menyang platform liyane bisa dadi nyeri banget. Ora gampang lan asring ngrusak situs web sampeyan.

Bab liya sing kudu dielingi yaiku iklan situs web gratis nampilake iklan ing situs web sampeyan nganti sampeyan nganyari situs dadi rencana premium.

Pembangun situs web gratis apik kanggo nyoba banyu nanging yen sampeyan serius, aku saranake sampeyan njaluk rencana premium ing panyipta situs web terkenal kayata Squarespace utawa Wix.

Pembangun situs web paling apik: Ringkesan

Pambangun situs web bisa mbantu nggawe situs web sampeyan mlaku kanthi sawetara menit. Sampeyan bisa nulungi sampeyan miwiti adol kanthi online kanthi sawetara klik.

Yen dhaptar iki kayane akeh banget lan sampeyan bisa njupuk keputusan, Aku nyaranake lunga karo Wix. Kasedhiya katalog template premade sing gedhe kanggo kabeh jinis situs web sing bisa dibayangake. Sampeyan uga salah siji sing paling gampang. Lan sing paling apik yaiku nyedhiyakake kabeh sing dibutuhake kanggo miwiti adol kanthi online.

Yen sampeyan sadar anggaran, mula Zyro minangka alternatif sing murah banget. Zyro ngidini sampeyan nggawe situs web utawa toko online sing apik, kalebu domain gratis kanggo rencana tahunan lan hosting web gratis.

Ngenteni apa maneh? Mulai situs web sampeyan dina iki!