Mriksa SARI PELAWASAN KANGGO TURUN


Cukup ngetik jeneng domain lan priksa manawa situs kasebut mudhun kanggo wong liya, utawa yen situs kasebut mung kanggo sampeyan.

Alat gratis iki mbantu sampeyan ngerteni manawa situs web wis nyata, utawa yen mung mudhun amarga ana masalah ing komputer sampeyan dhewe lan internet.


Apa sing nyebabake downtime situs web?

➡️ Situs duwe masalah karo panyedhiya hosting web

➡️ Situs duwe masalah server / database / software

➡️ Situs duwe masalah server jeneng domain (DNS)

➡️ Situs wis lali nganyari jeneng domain

Nanging kadang iku amarga sampeyan .. yen ngono, banjur kaping 10 saka 10 iku amarga sampeyan duwe masalah konektivitas Internet.


kanggo tepat lan otomatis ngawasi situs web aku nyaranake nggunakake alat kaya Tuan rumah Tracker